Aaaya mamma!

20:55

Jag har känt mig lite diskriminerad på sistone. När Abbe vaknar på morgonen och jag ska ta honom vrålar han "Mamma". När jag vill gosa med honom är det mamma som gäller. Över huvud taget, väldigt mycket mamma och lite pappa just nu.

Det beror säkert på att jag börjat jobba och mamma är hemma. Så mycket fattar jag med. Men jag blir avis ändå.

Igår tänkte jag snacka lite förstånd med pojken och sa; "Du kan väl inte ha bara mamma? Pappa längtar ju efter dig hela dagarna". Abbe tittade på mig med en full-i-fan-blick, log och sa; "Inne a-aph. Aaaya mamma." (inte pappa, baaara mamma)

Smart-ass.

Andra bloggar om: , , ,

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.