Önskelista

22:28

Ulrika utmanat mig på en önskestafett, och jag tänkte försöka mig på att anta utmaningen och bolla den vidare till några andra. Det kommer från början från Mymlan och hon skriver så här:

"Eftersom det är jul snart tänkte jag köra på önsketemat. Men det behöver inte vara realistiska önskningar eller materiella saker. Så här gör ni: Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sju bloggare som ska göra detsamma."

Okej, då kör vi:

1. Tid. Massor av tid. Det är den största bristvaran i mitt liv. Mer tid för barnen. Mer tid med min fru. Mer tid att jobba. Och mer tid för mig själv.

2. Med risk för att låta lite "lilla-huset-på-prärien-snyftig" önskar jag att Abbe får vara frisk. Att hans hjärta ska funka i mååååånga år till innan det är dags att byta reservdelar. Att han ska klara av att göra sig förstådd med sina talsvårigheter. Att han ska hänga med. Och inte bli mobbad.

3. Mer plats hemma. Vi väntar på ritningar från en arkitekt för utbyggnad av huset. Vi har väntat länge. Och det skulle vara så skönt med mer ytor, större hall, inte så brant trappa mellan våningarna och ett nytt härligt badrum.

4. Isar i vinter. För långfärdsskidskor. Och snö. För längdskidturer. Och för snowracertävlingar med Abbe och hans storebror. Men här kommer förstås önskning ett in också.

5. Riktigt bra optik till min kamera. Det är ju så kul att fotografera, och det blir ännu roligare med bra grejer. Men ska det vara grymma gluggar kostar det ju betydligt mer än kamerahuset.

6. En vecka i alperna. Pudersnö, sol och vin chaud. (shit, det är ju önskning nummer ett igen)

7. Ork. En outtömlig källa av ork.

Puh. Det var det, det. Och härmed rullar jag vidare bollen till Aussiekicki, Alvas pappa, Camilla, Idépappan, Helena, Masarinmamman, Erika. Varsågoda.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.