En ödmjuk påminnelse.

17:45

Omröstningen om månadens barnblogg pågår fram till idag. Tycker du att Heja Abbe borde vinna går du in här och röstar. Just nu ligger Abbe tvåa och behöver en drös röster för att plocka hem det.

9 kommentarer

 1. Hej abbes pappa, abbe och resten av familjen. Jag har kommit in hit genom silverfiskens blogg och jag blir helt tagen av det du skriver, jag har plöjt igenom ett flertal inlägg redan. Jag håller mina tummar för att allt ska bli bra och jag kommer fortsätta följa eran vardag.

  Jag är en universitetstudentska och skriver ett arbete just om bloggande. Jag hoppas att ni inte tar illa vid att jag bestämt mig för att skriva om just eran blogg.
  Säg gärna ifrån då, jag vill inte vara okänslig på något vis.
  Eran blogg berör verkligen.

  Jag har i alla fall röstat på eran blogg som månadens barnblogg och jag håller även tummarna här.

  Pussar Johanna

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Har varit inne och röstat på er blogg nu precis!
  Blev fast direkt när jag hittade hit för några dagar sedan. Du skriver fruktansvärt bra och intressant, och jag kommer fortsätta att följa er vardag genom din blogg!

  Hälsa Abbe! och resten av familjen med såklart!

  /Maria

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hej Abbe (: Tänkte bara säga att jag tycker du är skitgrym! Jag har också ett medfött fel, fast mitt är att min aorta sitter på "fel" sida. Läkarna ska operera det i vår så det går många tankar just nu. Kämpa på och så får du och din familj ha en underbar jul!

  SvaraRadera
 5. Ps. så Tänker jag länka till er sida från min www.Thesweetestescape.blogg.se
  Bara så ni vet :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Hej Abbes pappa!
  Nu har jag varit inne och röstat så nu får vi hålla tummarna!
  Kram från AussieKicki

  SvaraRadera
 7. Hej på er!
  Jag läser din blogg för första gången! Imponerande att vi människor faktiskt klarar det mesta. Mer än vad vi tror. Ni gör det fantastiskt bra och jag sänder er en en varm tanke med all lyckönskan. Inte minst imponerande vilken tapper och duktig storebror Abbe har.

  Orsaken till att jag började läsa din blogg var att jag besökte sidor som handlar om transplantation. Jag ska själv få en ny njure om en eller två månader. Mest troligt från min mammas arbetskompis. Vilken gåva!!!
  Tack vare det så får jag förhoppningsvis ett bra och friskt liv och min man och två barn får behålla sin mamma.

  Om man kan tänka sig att ta emot...Anmäl till donationsregistret!

  God Jul till er alla!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det är givet, ni är bäst! Tycker inte att de andra spelar i samma liga ens.. krya på er!

  SvaraRadera
 9. Heja Abbe! Han har fått min röst i alla fall.

  Kram Jes

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.