Det här är inte riktigt klokt.

20:33

Som om Abbe inte umgås med sjukvården tillräckligt, passade han idag på att demontera storebrors elektriska jultomtelampa (gräslig enligt min smak, men han fick den gratis i en lampaffär och älskar den). Abbe skruvade sedan ur glödlampan, stack på obligatoriskt barnvis ner fingrarna i hålet och fick en kyss på 220 volt. Uh!!!

Inte bra för någon, men hur är det om man har ett nyopererat hjärta med reservdelar? Efter lite överläggningar med hjärtmottagningen på sjukhuset bestämdes att det nog var bäst att åka in med honom och göra ett EKG. För säkerhets skull.

Allt såg okej ut, Abbe kom undan med blotta förskräckelsen och förhoppningsvis ökad respekt för elektricitet.

Men tomten har inte en chans. Han arkebuseras redan ikväll.

Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Här har ni en till som är fascinerad av lampor och får lära sig om el den hårda vägen - http://www.youtube.com/watch?v=VXdX6MuG66E

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst hela bloggen fån början till slut, det har tagit mig ett tag men nu är jag färdig. Jag har skrattat och gråtit och känt igen mig lite ibland kasslermössor och sönderstuckna bebishänder (Sonen åkte på en misstänkt infektion som nyfödd). Och jag har bara en sak att säga; Hejja Abbe!!

  SvaraRadera
 3. Usch vad rädd jag blev innan jag läste att Abbe mår bra trots allt.
  Så skönt att det gick bra ändå!

  SvaraRadera
 4. Jag ryser och minns skräcken! Vår stora kille gjorde samma sak när han var mindre (dock ingen tomte inblandad den gången).

  Ajö tomten!

  ps. Givetvis har jag röstat på Heja Abbe :-)

  SvaraRadera
 5. Ojoj ojoj!!!!

  Elvira hade en period då hon sög på kontakter så fort hon fick tillfälle. En gång gjorde det ont.

  Som tur är får man respekt, för jag vågar inte slicka på de där "dubbla" batterierna. Varför jag nu skulle göra det, tänker du. Men ibland kommer en utmaning från min barnsliga man.
  Sköt om er!

  SvaraRadera
 6. vilken tur att det gick bra. Hoppas att han har lärt sig av det så han inte gör om det.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.