Som en tupp!

20:15

Det kom ett mejl från socialstyrelsen:

"Hej Abbes pappa,
När jag går in och tittar på statistiken på www.livsviktigt.se så ser jag att väldigt många besökare kom ifrån din blogg. Ville bara med detta mejl tacka för alla ni har lotsat in och som har anmält sig. Tyvärr ser jag inte exakt antal, men länkningen från bloggen var bland mina 25 i topp i november tillsammans med tv4.

Vänliga hälsningar
Xxxxxx Xxxxxxx

Nationella rådet för organ- och vävnadsdonation"

(Hoppas du inte har något emot att jag publicerar ditt mejl.)

Tack alla som anmält sig.

Jag är så jäkla stolt!

15 kommentarer

 1. Fick också ett brev från Socialstyrelsen idag. I det bekräftades att jag valt att donera alla mina organ och vävnader. Du SKA vara stolt. Du fick mig att donera. Tack!

  SvaraRadera
 2. Tack :) Du kan fortsätta rösta hela veckan, en gång per dag :)

  Har läst igenom din blogg lite nu och fastnade verkligen. Även fast jag är långt ifrån åldern till att skaffa egna barn så blir man berörd av allt du skriver. Hoppas att allt går bra för Abbe och din familj i fortsättningen! /Sica.
  www.sicastyle.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Härifrån var vi också två som nappade (jag och sonen). Tack för ditt initiativ.

  SvaraRadera
 4. Jag läste hela bloggen från början till slut häromveckan och följer den nu varje dag :) Härlig och sorglig läsning om vartannat

  Din länkning fick även mig att registrera mig.

  SvaraRadera
 5. Jag har uppmuntrat till att gå in och anmäla sig på livsviktigt tidigare på min blogg. Efter att ha läst här har jag gjort det igen, du borde vara stolt som påverkar så många. Jag har åtminstone fått min pojkvän att anmäla sig nu, får jag bara några några till att göra det så är jag stolt. Tack igen för en underbar sida! lillstina.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Du fick mig att donera också. Och att uppmärksamma min familj på att man kan.

  Tack själv!

  SvaraRadera
 7. Way to go Abbes Pappa!

  SvaraRadera
 8. Även jag följde din länk till livsvikigt.se och igår fick både min man & jag bekräftelsebrev från Soc.styr.
  Stort Tack för att du såg till att vi fick "tummen ur"! ;-)

  /Cata L

  SvaraRadera
 9. Fantastisk flott. Et stort hurra for Abbes pappa som gjør oss oppmersomme på dette. Og tenk at man kan redde et liv!

  SvaraRadera
 10. Jag anmälde mig. Fick mina papper igår. Jag beundrar er som kämpar på när det är mycket! Lycka till i framtiden!

  /Elin

  SvaraRadera
 11. Jag var en av dem, hade redan anmält mig tidigare, men mindes att jag hade då valt att göra många många undantag (hjärtat bl.a.), dvs organ som inte fick tas. Men nu gjorde jag bara 2 undantag (hjärtat var inte bland dem).

  /Lina

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Tänkt donera länge, men aldrig hittat rätt på socialstyrelsens hemsida.
  Nu när du hade länkat, gjorde jag slag i saken.
  Tack för att du fick mig att lyfta på ändan, eller kanske ska tacka Abbe.

  SvaraRadera
 13. Hej, kul att se att att ni fått fler att tänka på donationsregistret.

  När ni ändå är igång kan ni ju slå ett slag för blodgivare! :)

  Var själv och lämnade plasma i måndags och ska lämna trombocyter i mellandagarna.

  För mera information gå till www.geblod.nu

  SvaraRadera
 14. Japp, jag anmälde mig också tack vare er. :)

  SvaraRadera
 15. Jag är lite seg. Men nu när jag läst igenom hela bloggen igen, så tog jag mig för att anmäla mig som donator. Tack för att du uppmärksammar oss som glömmer att andra kan behöva oss!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.