Pysselsättning.

22:28Nu har grabbarna inte lämnat huset på över en vecka. Rastlösheten är ett faktum.

Men vi hade ju köpt en massa pyssel till det inställda julkalaset, så i eftermiddags plockade vi fram flörtkulor, paljetter, filt, glitter, lim och silkespapper. Det limmades och pysslades och kreativiteten flödade. Storebror hittade på en massa tokiga och skojiga kreationer. Snögubbar med tre näsor, rymdtomtar och gud vet allt.

Det ska erkännas att jag var lite nervös när jag satte en limtub i handen på Abbe. Och visst, det kom lite lim både här och där, men jag blev ändå överraskad över hur bra det gick. Han duttade lim, pillade med pyttesmå paljetter, fixade och donade.

Har vi månne knåpat ihop några julklappar? Det har ju varit lite si och så med shoppingmöjligheterna på sistone.

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentarer

  1. Hej, hittade din blogg först igår och har läst in mig på den nu. Jag hade röstat på dig om jag hade vetat att man kunde det, för jag tycker din är bäst som föräldrablogg. Jag har en dotter på snart tre månader som är fullt frisk men jag känner ändå igen mig i mycket som du skriver, i synnerhet det som handlar om kärlek till sitt barn. Abbe och hans bror verkar vara underbara ungar, jag hoppas allt går prima för er i framtiden. Kram.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.