Månadens barnblogg?

14:49

Allt om barn har bestämt sig för att utse månadens barnblogg. Och vi är nominerade. Jättekul.

Om du hejar på Abbe går du in och röstar här.

7 kommentarer

 1. Jag har röstat! På Abbe såklart!

  SvaraRadera
 2. Och nu har jag också röstat. Heja Abbe! :-)

  SvaraRadera
 3. hejhej..! Jag sitter här med tårfyllda ögon och fummlar immigt efter tangenterna... har läst igen din blogg nu... och bara grät... pch grät... har själv nyss fått barn.. och kan inte ens föreställa mig vad ni på igenom på daglig basis, hur det känns... och var man hittar styrkan att trösta sitt älskade barn. Tycker du är modig och stark. Du är min nya idol. Det borde finnas fler PAPPOR som du... Heja Abbe, och hans pappa... Kram Alma

  SvaraRadera
 4. Jag har länkat till omröstningssidan på min msn!

  SvaraRadera
 5. Måste tacka för en underbar blogg!
  Jag gråter och skrattar om vartannat.

  Har precis röstat på Abbe! :-)


  Heja Abbe & hans familj!!

  SvaraRadera
 6. Ville bara säga att vilken underbar blogg du har, man skrattar och gråter om vart annat.

  SvaraRadera
 7. Hej hopp!

  Har under ett tag följt Ungmammas blogg ch hittade till mröstningen från hennes blogg.. Var på väg att rösta på hennes men tyckte det verkade lite orättvist att göra det utan att gett er andra en chans ;-) Började läsa din och det slutade med att jag läste hela bloggen, från första inlägget 2005! Otroligt bra skrivet, känslosamt blandat med bra och roliga stunder! Du har två underbara killar!

  Det slutade iaf med att du fick min röst ist! Heja Abbe! Är helt fast och kommer följa bloggen flitigt! Har även under en längre tid funderat på att anmäla mig till donationsregistret men det var inte förrän jag läst din blogg som jag fick tummen ur a**let och registrerade mig.. Tack för det! Det är helt din förtjänst!

  Fortsätt skriv på samma sätt du gör nu och ta hand om familjen nu jul! =)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.