Abbes pappa gör ett försök till.

23:58

Det här är inte klokt. Nej, det är fanimej inte klokt. Det känns som en dålig repris. Som att jag skrivit nästan precis samma sak tidigare, helt nyligen.

Kompisen och jag ska åka skidor i helgen. Ja, jag ska göra ett försök till att få lite skidåkning till livs. Vi ska till Åre och tåget går i morgon efter jobbet. Det blir bara han och jag, en tradition vi har hållit i liv i några år som gör att vardagskneget känns en gnutta lättare. Bra skidåkning, after ski, god mat, gott vin och inga krav från jobb eller familj. Bara några dagar. Lagom för att börja längta efter de där hemma.

Men jag vågar knappt tro på det. Med mitt track record på sistone så måste väl något gå åt helvete (Jag vet att jag skrivit att jag är en inbiten optimist, men han har blivit naggad i kanten).

Okej. Jag ska inte ropa nej förrän jag är över bäcken. MEN. Och då menar jag ett riktigt Tony-Irwing-MEN. Just nu ligger min fru i sängen och mår illa. Och idag kräktes en kollega på jobbet. Fattar du? Det är ju inte klokt. Nu igen. Precis dagarna innan man ska iväg.

Så nu har jag käkat pepparkorn, fast jag inte tror på det. Jag dricker whisky, trots att jag inte tycker speciellt mycket om det. Jag har köpt tre pumpflaskor med handsprit till jobbet, och nu går jag och lägger mig i killarnas rum.

Något av det måste väl göra nytta i alla fall.

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer

 1. Hur funkar det med länkar till andra bloggar om.... som står efter dina inlägg? Jag antar att det kommer länkar där som relaterar till saker du har skrivit. I så fall hur kunde den räkna ut att den skulle länka till bloggar om Murphys law??? Helt rätt iofs men hur gick det till?? By the way så ska vi ha barn igen;)

  SvaraRadera
 2. Hallå! Vilken underbar blogg du har!

  Kramisar Lila

  SvaraRadera
 3. Jag höll tummarna för att ni skulle ha det härligt under skidsemestern. Jag höll tummarna för att Abbe skulle bli frisk fort. Jag höll tummarna för att ingen annan skulle bli sjuk.

  Jag lovar: Jag ska INTE hålla tummarna nu!

  SvaraRadera
 4. Nej!
  Det kan bara inte vara möjligt att ni ska bli sjuka igen!
  Nej, jag tror ni är immuna mot kräksjuka nu.
  TRO så kanske det funkar!

  SvaraRadera
 5. Jag tror också jag avstår från att hålla tummar, det verkar ju ha förvä´rrat allt;-)) Ville bara kolla så du inte arbetar på någon av de firmor jag raljerar över i mitt inlägg "Har alla samma reklambyrå"

  SvaraRadera
 6. Tro på vitpepparkorn, det har räddat mig hela vintern än så länge i allafall, trots att jag jobbar på förskola där barnen får vinterspyan i omgångar och det bara går runt..
  En fd kollega påstod att man kan käka grönmögelost på knäckebröd till frukost, det hjälper också. På fastande mage låter det inte så lockande, men det kanske funkar det med..

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.