Tusen miljoner tack.

21:20Medan vi var i Trysil och kräktes damp det ner ett grönt paket i brevlådan där hemma. Nellies mamma hade skickat CD:n med Teckenhatten som hon erbjudit sig att göra. Vad ska man säga? Vi känner ju inte varandra, har aldrig träffats eller pratat med varandra. Och ändå. Jag blir själaglad och känner spontant att nog finns det hopp om mänskligheten ändå.

Tack snälla Nina och Nellie. Nu jäklar ska vi teckna.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer

 1. Det finns så många fantastiska människor där ute.

  Nätet har faktiskt gett mig nya helt fantastiska vänner, som jag aldrig träffat, men som gett mig stor hjälp tack vare att de delat med sig av sin medmänsklighet och sin erfarenhet.

  Du har just "träffat" på en sån fantastisk människa!
  För det är ju just vad Nellis mamma gjort för dig.

  SvaraRadera
 2. Lycka till med tecknandet!
  Jag tror att din blogg stöttar många familjer som hamnat i Holland men jag är också övertygad om att du genom ditt skrivande ökar förståelsen för våra speciella barn, oavsett handikapp.
  Att du dessutom lyckas förmedla värme, kärlek och humor när du skriver gör att man bara vill fortsätta att läsa om Abbe och hans familj. Är ni Stockholm så får ni gärna höra av er:-)

  SvaraRadera
 3. teckenhatten är fantastisk! jag är logopedstudent och har haft mycket nytta av den.
  lycka till med tecknandet och allt annat!

  SvaraRadera
 4. Härliga människa, vad snällt , teckenhatten ska vara ett kanonbra program!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.