Perrelli – Hero?

23:11

Charlotte Perrelli till Eurovision Song Contest, ingen jätteöverraskning va? Att jurygrupperna skulle välja henne som favorit var tämligen förutsägbart, men hur svenska folket skulle rösta är svårare att gissa. Jag menar att Christer Sjögren överhuvudtaget gick till final är åtminstone i mina ögon häpnadsväckande.

Men visst hade det varit roligare med till exempel Rongedal? Lite skön tvillingdisco. Inte stöpt i den där eviga Bobby-Ljungren-och-dom-andra-formen, som man kan utantill vid det här laget.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Helt enig med dig! Rongedal eller till och med Nordman som ju också hade ett helt eget sound. Men som jag skrevpå min sida Hero slipper vi åtminstone skämmas för.

  SvaraRadera
 2. Äntligen någon som håller med mig sjänt att jag inte är den ända som tycker att bröderna Rongedal skulle vunnit hela baletten

  SvaraRadera
 3. Har läst igenom hela din blogg om din goe pojke och er familj.Jag känner igen mig något otroligt.Min son har en ovanlig genetisk sjukdom/syndrom som heter Spielmeyer-Vogts sjukdom/syndrom.Logga gärna in på min hemsida om Dan om du vill veta mer.

  SvaraRadera
 4. Ja helt klart skulle bröderna Rongedal vunnit. Perellis låt är ju en riktig gäsp-låt. Låter ung. som tusentals andra schlagerlåtar, ingenting man kommer att kooma ihåg.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.