Det som göms i snö.

20:31

I förrgår kom våren till oss. I går kom vintern. Och idag våren.

Och till helgen kommer vintern igen. Säger SMHI.

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Ja vädret gör att för att förvirra just nu!

  SvaraRadera
 2. jag hejjar defenitivt på abbe!!! Hittade hit nu från en annan blogg, bättre sent än aldrig. Jag är dock tacksam, eller mitt hjärta är dock tacksamt att jag kunnat läsa allt i en följd och se att det har gått såpass bra som det har gjort. Kan inte ens tänka mig hur det var för er i början, all ovisshet och bergochdalbane känslor. Stor kram till er familj och hoppas ni snart blir friska från den hemska magsjukan! //Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Visst gör det, Emma.

  Välkommen hit Jessicca. Och tack.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.