Tisdagstema – Minne

23:51Tjejen som administrerar tisdagstemat var påskförvirrad och glömde lägga ut ett nytt tema igår. Men hon gjorde det idag, och för att markera hennes egen glömska valde hon ordet "minne". Festligt.

Min tolkning blir det minne som pryder Abbes bröst. Som dagligen påminner om att han är speciell. Och som bleknar för varje dag som går, för att så småningom göras om och få ny röd färg.

4 kommentarer

 1. Min son har också ett liknande minne på sin kropp, fast det går mera runt bröstkorgen vid sidan. Har blekts nu och syns inte mkt, ser mest ut som ett veck.

  Hoppas din son mår bra. Kram

  SvaraRadera
 2. Jo, det bleknar, för att göras om och bli rött igen! Just då, när det sker är det så fruktansvärt jobbigt men sen, när det sakta börjar blekna då är det ett minne av hur bra vi har det i vårt land. Att våra barn får den hjälp de behöver.

  Hoppas VERKLIGEN att du kommer iväg på din resa. Hur jävligt får det va lixom????
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag hittade hit via tisdagstemat, tittade tillbaka i din blogg, läste och tittade på fina bilder. Blev så ledsen och minns hur det kan vara, har själv en svårt hjärtsjuk son som gått igenom 3 stora hjärtoperationer med massor av komplikationer och fler op. skall det bli.
  Kram till dig och Abbe, hoppas ni har det bra!

  SvaraRadera
 4. Å du Abbes pappa... du får mig att gråta så fort jag kliver in här... ;)

  Måste bara säga att jag gillar din blogg sååå mycket!

  Jes

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.