Allt väl.

22:20

Mamman kom iväg. Hon mår bättre nu och har lyckats packa sin väska under dagen i alla fall. Abbe, hans bror och jag körde upp henne till Landvetter för några timmar sedan, och nu är hon på plats i sitt rum på Arlanda Sky City. I morgon bitti flyger hon till NY.

Abbe älskar flygplatsen. Där finns så mycket spännande där. Men efter tre vändor upp i rulltrappan och ner i hissen tyckte jag det började bli lite pinsamt och vi drog hem.

Nu sussar killarna sött. I morgon blir det logistik-SM. Storebror till dagis, Abbe och pappa till ortoptisten på Drottning Silvias, Abbe och pappa tillbaka hem för att lämna Abbe på dagis, pappa till jobbet för några timmars stordåd, pappa tillbaka till dagis för att hämta grabbarna och till slut hela gänget hem igen.

Jag läste en avhandling någonstans att hjärtebarnsföräldrar mår psykosocialt sämre än andra. Varför tror de de?

Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer

 1. Ja, ibland känns det verkligen som att man bara är på väg mellan olika punkter.
  Tror de gäller alla som har barn med funktionshinder.
  Denna vecka har vi badgrupp på hab, finmotorisk grupp på hab, sjukgymnastuppföljning på hab samt 10-åriga storasyster som har konst, teater och gymnastik.

  Kanske man skall satsa på att anställa en chafför?

  SvaraRadera
 2. Alltså, jag har verkligen lidit med er när ni haft magsjuka och det har gått troll i det nu. Stora sonen ska till Sälen på torsdag med mormor och morfar. På Lillemans dagis är det kräksjukevarning. När jag lämnade Stora sonen på skolan idag var det en mormor som vänligt upplyste mig om att hennes dotter, tillika mamma till Stora sonens klasskamrat ligger i: MAGSJUKA!

  Blir det nåt Sälen tror du?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så, då fick jag lära mig ett nytt ord också, ortoptist.
  Har väldigt lite med ortopedi att göra!

  SvaraRadera
 4. Det är tufft med logistiken emellanåt. Det verkar dock som om du har koll...

  SvaraRadera
 5. Tigermamma: Huh. Jag blir helt matt av att läsa om din vecka. Som tur är har inte storebror så många frititdssysselsättningar. Än.

  Monika: Neeeej. Inte det. Ge pojken en whisky, för bövelen. Han ska till Sälen, och hör sen.

  Ms Garbo: Ja. Visst är det förvillande likt?

  Sega pappan: Njae. Ibland så...

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.