Kan det ha varit scampisalladen?

20:08

Det var en svag och medtagen mamma killarna och jag hämtade på Landvetter flygplats. Hon hade klarat flygresan, men mådde sådär efter en sömnlös natt. Det visade sig att flera av hennes jobbarkompisar också varit lite halvkrassliga i magen, så sannolikt var det något de fått i sig på buffén. Men eftersom min frus mage knappt hunnit hämta sig från alla vändor på sistone tog det tydligen hårdare på henne.

Om man nu ska försöka se något positivt i detta så är det väl att i så fall smittar det i alla fall inte. Och förhoppningsvis piggnar hon till under natten, så hon kommer iväg till New York. Men jag lider med henne, det är inte kul att må sådär när man inte är hemma. Och för andra gången på kort tid. Det är bannemig inte rättvist.

Snön har förresten regnat bort.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer

  1. Jag vet inte om jag är sent på det, men att dricka tranbärsjuice ska vara bra mot bl a matförgiftning. Vi dricker det varje dag. Läs mer och prova kanske.

    SvaraRadera
  2. Nu har hon åkt och mår ju lite bättre. Men tack för tipset. Det passar väldigt bra, för Abbes mamma älskar tranbärsjuice.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.