Sjukskriven.

22:55

Jag har sån jäkla hosta. Jag tror jag sjukskriver mig från bloggen i kväll. Orkar inte. Hostar bara.

8 kommentarer

 1. Krya på dig Abbes Pappa! Ett tips mot hostan som faktiskt funkar är att gnugga vicks vapor-rub under fötterna och dra på sockar innan läggdags ...(speciellt bra för dom små, kan ju även tas i sovande tillstånd!!) och funkar som sagt alldeles utmärkt, även för oss lite större!! Tack för en helt UNDERBAR Blogg...värmer så i hjärtat varje gång jag tittar in. Vill tacka extra speciellt för Abbes lilla färgkurs i teckenspråk-oslagbart i gullighet och charm! Heja Abbe!!

  SvaraRadera
 2. Hej Abbes pappa :-)
  Nu har jag läst o jobbat, kommit hem pussat familjen o läst om er o Abbe o sen jobbat lite igen. Detta har pågått i två dagar haha. Mina nästan vuxna killar har ibland gått förbi mej och läst lite dom med. Vi har lyssnat o sett Abbe i olika gripande roller.
  Tack snälla du för att vi får vara med. Helt underbart :-)
  Och jag instämmer med alla Heja Abbe
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Krya på dig Abbes pappa.

  Jag, mormor och tjejerna skulle idag ha gått på Skansen men Linnéa är så snorig och roslig så det blev inställt.

  SvaraRadera
 4. Krya på dig!

  Drick sånt som är varmt och sött, det lenar hostiga halsar; te med honung, varm blåbärssoppa, varm saft.

  Min farmor gjorde en hemsk brygd som jag faktiskt lärde mig att uppskatta: Varm mjölk med upplösta "Kanolds Eucalyptus"-tabletter och lite ingefära. I värsta fall en smörklick i mjölken också (!)

  SvaraRadera
 5. krya på dig...!

  Länge sedan jag var här nu, måste läsa i kapp allt jag missat, vilket är ett sant nöje!

  Jes

  SvaraRadera
 6. gud.
  jag brukar inte läsa bloggar, det är jobbigt och tråkigt.
  men fan vad jag har läst de senaste timmarna, lipat åt 7dagars stora händer i början och skrattgråtit åt blixten mqueen och massa annat.

  och som vanligt när man vill försöka säga något stirt, duger inte orden. men oj. jag vet itne om reaktionen är normal (som att det spelade roll) men jesus vad glad jag blir för er skull. inte särskilt för abbe, men för allt. solsken och tråkiga barnfilmer och sjukpyssel och dagishämtningar.

  och till slut, en väldigt världslig fråga. stödteckensbilderna, vart har du fått tag i dom? finns det sidor att läsa närmare på eller är det sjukvården som informationskälla som gäller?

  (är inte i desperat behov av det just nu kanske, är 'bara' en 20åring med icke ålderstypiska interssen)

  tack för en bra och tänkvärd och ledsam och rolig lördagskväll, hoppas på fler lästillfällen :)

  och krya på dig :D

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.