Livet från den ljusa sidan.

21:30

En kollega till mig sa något fint på lunchen idag. Vi hade tagit oss en kopp efter maten och var på väg tillbaka till byrån, när hon i ett espressodopat lyckorus utbrast:

– Det regnar. Och mitt liv är underbart.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer

 1. Eller As good as it gets. Som filmen hette på svenska :-).

  SvaraRadera
 2. Hej hej, tycker otroligt mycket om din blogg och läser den varje dag:)..Men jag har börjat undra, det kan hända att du nämner det någonstans, men heter Storebror Storebror eller skriver du så för att, ja, liksom inte lägga ut hans namn?
  /Elin

  SvaraRadera
 3. Åh, så vill jag också känna! :D

  http://www.bimboboy.com/blogg

  SvaraRadera
 4. Ulrika: :-)

  Elin: Tack, vad kul. Näe, storebror heter inte Storebror. Men jag har valt att inte nämna några andra namn än Abbes. Vet inte riktigt varför egentligen, men det känns bäst så. Det räcker med att jag hänger ut honom.

  Bimbo Boy: Ja, vem vill inte det. Vissa dagar gör jag också det. Andra inte. Hoppas det gäller dig med.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.