Och så undrar de varför folk gör fel.

21:32Sitter fortfarande och harvar med vårdbidragsansökan. Snart klar. Men kolla det lilla stycket som står längst upp till höger på blanketten. (klicka på bilden om den är för liten)

Det kallar jag klar och tydlig kommunikation.

U P D A T E :
Precis när jag äntligen var klar, min fru skrivit under och det var dags att stoppa allt i ett kuvert till FK, upptäckte jag att de ändrat blanketten. Jag utgick från den vi fyllde i då Abbe var nyfödd, men nu ser den helt annorlunda ut. Bara att börja om alltså. Jäv#%@, förb&€#*%# skit också!

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer

 1. Varje gång jag VABar med något av mina barn drabbas jag av onda aningar. Det känns som om jag är en sån som lurar systemet, eftersom jag aldrig riktigt förstår vad FK menar, och hur jag ska fylla i mina dagar när jag inte jobbar heltid. Pust. Och då är jag högutbildad och har inga problem med blanketter i andra sammanhang. Det BORDE inte behöva vara så krångligt.

  SvaraRadera
 2. Att inte kunna spara blanketten medan man jobbar med den på datorn tycker jag är skit. Vill de har handskrivna klottriga papper? Vet inte hur många gånger vi gjorde om...

  SvaraRadera
 3. Jag säger bara de: Vilken tur att vi har vårdbidrag till Linnéa ända tills hon blir 7 år.
  Hoppas försäkringskassan har förenklat den tills dess. Men risken är nog allt alldeles för liten för de tyvärr......

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.