Dagens tecken: Arg.

20:55

2 kommentarer

  1. Kära Abbe-pappa. Idag måste jag ju kommentera flera inlägg! När vi gick vår teckenkurs var detta det första tecken som vi fick lära oss. Vår lärare hade en pojke med sent tal och hon berättade om hans fullständiga lycka när han äntligen kunde berätta hur han kände sig! Och visst är det härligt att riktigt hårt dra upp handen och säga ARRRG!

    SvaraRadera
  2. Ett av mina favvistecken. Så härligt äkta i sitt rivande. *ler* Jag har precis hittat hit och har därför inte hunnit läsa ikapp mig ännu ;)

    Vi är familjehem och vår Lilla Lingon är placerad på heltid och har inget tal så vi tecknar också för fulla muggar. Häromdagen hade vi soc hemma och jag satt gråtande och förmedlade en av lilla Lingons traumahistorier tills de artigt avbröt med att de inte riktigt förstod eftersom jag förmodligen skippade ett och annat ord och bara tecknade :)

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.