Soul food.

21:37

– Vet du vad?, sa storebror till mig ikväll.
– Näe, sa jag.
– Du är den gosigaste pappan man kan ha.

Om han bara visste. Om han kunde ana hur hjärthoppande lycklig jag blev av de små orden, hur varm i hela själen han gjorde mig, så skulle han säga det oftare.

Men å andra sidan. Den här gången kommer att räcka länge.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer

 1. Jag kan tänka sig att det känns som det finaste man kan få höra! Axel pratar ju inte än, men när hans ansikte lyser upp när jag kommer hem efter en dag på jobbet är också "soul food"!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det underbart när de kommer och säger sådana fina saker. Våran storebror här hemma har haft värsta sexårstrotsen och då är det inte många snälla ord som har kommit över hans läppar på den senaste tiden. Då värdesätter man de stunder då han vågar visa hur mycket han trots allt älskar oss, extra mycket.

  SvaraRadera
 4. Heja Storebror! Sånt behöver ni underbara föräldrar höra mer av. För det sliter mycket att behöva kämpa med operationer, fasthållning och det dåliga samvetet för att abbe får mer uppmärksamhet än storebror. Men ni är verkligen toppenföräldrar så! Heja Mamma och Pappa också!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.