Befolkningen.

21:25

– Pappa?
– Mmm.
– Finns det mer än fyrahundra människor på jorden?
– Ja, oj! Det bor ju nästan fyrahundra bara här omkring.
– Mer än en miljon då?
– Ja visst. I Sverige bor ungefär nio miljoner människor. Och Sverige är ett ganska litet land. Sen har du Kina, Indien och en massa länder i Sydamerika där det bor mängder av folk. Jag vet faktiskt inte hur många människor det finns i hela världen. Sex och en halv miljard nånting tror jag. Det är sextusen femhundra miljoner det.
– Oj. Jag har räknat alla jag har träffat och det blir bara hundranio. Hundranio stycken, och då är Filip, Hugo, Victor och allihopa med.

Andra bloggar om , , ,

6 kommentarer

 1. Världen är stor när man är liten
  :-)

  SvaraRadera
 2. vad dom är bra, barna!
  har följt din blogg ett tag nu. fick nys om den när jag var gravid med nr 2. satt en kväll och läste allt. lipade och skrattade om vart annat, hormonstinn som man är i det tillståndet.jag har fortsatt att läsa den varje dag, även efter hormonerna lugnat sig. det måste väl tyda på att det du skriver är viktigt och bra!
  /lotta

  SvaraRadera
 3. Kan inte storebror ha en föreläsning snart, alla människor skulle ha nytta av att höra på hans visdomar om livet! Eller samla hans visdomar i en bok och ge ut. Maken till underfundig unge har jag aldrig hört talas om. Underbara, fantastiska och oerhört kloka ord som han berikar vår värld med.

  SvaraRadera
 4. Dagens skratt, tack för den storebror

  SvaraRadera
 5. Så otroligt söt och man får sig ett par skratt!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.