En femårings fashion statement.

22:34

Storebror var på ett barnkalas hos en av sina bästa kompisar idag. En av dem på andra sidan staketet du vet. Kompisen fick kalsingar och linne med spidermantryck, och min fru frågade om inte storebror också ville ha sådana när de köpte dem.

– Näe, jag är ingen sån kille vet du.
– Hur då "sån kille" menar du?
– Asså, jag gillar spiderman och sånt på mina leksaker. Men jag vill inte gå omkring med det på kläderna.

Andra bloggar om , , , , ,

6 kommentarer

 1. Smart sagt av liten grabb. Ibland kan barnen klämma ur sig kluriga yttringar som får oss vuxna att fullkomligt häpna.

  Tack för trevlig läsning!

  /Monica

  SvaraRadera
 2. En mycket förnuftig grabb, det där :D

  SvaraRadera
 3. Monica: Ja visst är de för sköna ibland, de små. Och tack ska du ha.

  Nina: Jag håller ju med honom, men jag kan inte minnas att vi någonsin sagt något liknande till honom. Lustigt.

  Imsavimsa: Ja, jag har sett bloggen. Den är superfin!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ville bara säga att jag hittade din blogg i fredags och började läsa den från början. Har läst den varje ledig stund sen dess och kommit nu till "slutet". Den är lite som en spännande bok man inte kan lägga ifrån sig.

  Det har blivit många skratt åt Abbes och storebrors alla upptåg och framför allt gillar jag hur du skriver ner alla roliga saker storebror säger. Jag tror att det blir kul för dig att läsa dem senare och för honom också när han blir större.

  Det blev även en del tårar för allt ni genomgått och jag måste säga att ni alla verkar vara starka människor.

  Vet egentligen inte vad jag ville säga mer än att jag änskar er all lycka till och att du berört även mig med din berättelse.

  SvaraRadera
 5. din blogg gör min varm i hela kroppen. vilken fantastisk familj du har! heja er! kram!

  SvaraRadera
 6. Galet underbar kommentar!

  "Hoppas jättemycket på att lilla a blir likadan"-mamman Jes

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.