Höstfunderingar.

22:25

Kan inte låta bli att oroa mig lite för kallelsen till urinvägsmottagningen den 25:e. Egentligen brukar jag inte gå runt och bekymra mig om saker innan de har skett, det är liksom lite meningslöst. Har aldrig varit den typen och än mindre sedan jag fick Abbe. Men det här gnager lite i mitt bröst trots allt.

Jag misstänker att det kanske börjar osa operation igen. Inte hjärtat den här gången. Nej, det ska nog hålla ett antal år framåt hoppas vi. Men i magen.

Abbe fick bara med sig en njure i leveransen; den andra utvecklades aldrig och nu finns det en liten rest kvar. Ett icke fungerande njuranlag, en liten outvecklad njurskrott eller vad man nu ska kalla det. Vi vet att det finns risk att den lilla njur-resten kan ställa till problem, utveckla cystor eller krångla på annat sätt. Vi vet att de vill ta bort den. Men vi vet inte när. Och inte hur. Nu har vi fått en kallelse till urinvägsmottagningen. Undrar varför?

Blir det operation för Abbemannen den här hösten också tro?

Andra bloggar om , , ,

4 kommentarer

  1. Jag är ingen doktor men det kan ju ligga nåt i funderingarna tyvärr... Feber och problem med njurarna/urinvägarna kan ju onekligen hänga ju ihop. Ont i magen och feber är ju inte så vanligt vid t.ex. förkylning eller öroninflammation. Kanske vore det idé att kontakta proffs, typ ringa till barnmottagningen/barnakuten.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas innerligt att din oro är obefogad. Sänder en styrkekram till hela familjen

    SvaraRadera
  3. Jag har läst här lite då och då, men av någon anledning aldrig kommenterat. Ang. Abbes njure: min lillasyster föddes också med bara en njure, vilket inte upptäcktes förrän hon hade börjat skolan och fick en elak uvi. Det visade sig att hon hade en andra njure, men att den inte var fullt utvecklad. Mina föräldrar blev nojjiga och trodde att hon skulle få upprepade uvi och att den inte helt ok njuren skulle behöva tas bort. Nu är lillasyster inte så liten längre, 31 år, och någon op har inte behövts. Så, det kan gå finfint trots att utgångsläget verkar lite klurigt!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.