Ketchupflaskan.

17:33

Är inte livet rätt märkligt ändå? Det kan gå långa perioder då det känns som att ingenting händer. Inget kul, inget tråkigt, inte något speciellt alls. Allt flyter liksom bara på.

Men när det väl börjar röra på sig så händer allt på samma gång. Vissa månader hopar sig allt, vissa veckor räcker knappt till och en del dagar är helt galna. Som ketchup i en flaska, du vet.

I helgen var jag ute och paddlade, det var underbart på alla sätt som du sett på bilderna. Men det betydde också att man inte såg killarna på några dagar. Och igår kväll sov jag borta igen eftersom vi har ledningsgruppsmöte på annan ort idag. I morgon har Abbe tre läkarbesök. Tre stycken på en dag! Och syrran fyller femtio. Dessutom vill Resumé att vi ska ta emot ett pris på en branchbar på kvällen. På fredag är det en bloggträff på Bok & Bibliotek jag gärna gått på, och dagishämtning, och simskola. Och killarnas mamma åker till Frankrike förlåt, Italien ska det vara (hjärnsläpp), med jobbet över helgen.

Dessutom så...eh, ja du fattar?

3 kommentarer

 1. Ja, visst är det helt otroligt ibland och när "man" tittar tillbaka på en sådan vecka (eller i bland veckor) så undrar man hur sjutton fick "man" det att gå ihop!
  Ta det lungt// Sol på dig och hela faamiljen

  SvaraRadera
 2. Jobba i lunchen så har du 25 tim/dygn.
  Mer är svårt att skaka fram... ;-)

  SvaraRadera
 3. Japp, det är synd att man inte får fördela händelsrna lite efter behang, eller vänta nu? Jag tar tillbaka det, jag gillar nog det oväntade ändå trots att det kör ihop sig lite ibland.
  Vad roligt med priset! Grattis! Nyfiken på bloggträffen också, jag kommer att vara där, på mässan. Är det något öppet arrangemang eller endast för inbjudna?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.