Nu får ni ge er.

17:26

Nu börjar jag tröttna lite på Tele2. Först körde de samma fuling två gånger på en dag. Man började se ett system. Och så samma sak dagen efter.

Jag blev irriterad, skrev om det på bloggen och fick mail från Tele2 där de bad mig ringa upp. Sagt och gjort, vi hade ett bra snack. Kvinnan från Tele2 ursäktade sig och förklarade att de anlitar flera olika telemarketingbolag som sköter försäljningen i den kanalen, och att de försöker rensa bort de som är mindre bra. Hon försäkrade att de nu skulle ta bort vårt telefonnummer ur listorna för alltid och att det aldrig skulle hända igen. Bra.

Gissa vilka som ringde igår?

Andra bloggar om , , ,

5 kommentarer

 1. Hahaha, vet att jag skrivit det innan men "det är inte alla man träffar på Nobelmiddagen" passar lite för perfekt...

  TÄVLING: hur många tror att Abbes pappa är vaken efter 21.30 ikväll? ;-)

  SvaraRadera
 2. Ååååh Abbes pappa - jag hatar visserligen också tele2 - men vad jag ville skriva var att nu har jag läst igenom hela bloggen, eller alla inlägg som du länkar till till höger och oj vad jag blir glad i hjärtat och framför allt, oj, vad jag kände igen mig under de tidiga inläggen då det blev diagnoser och grejer.

  Vi har en hjärteson som dog fyra dagar gammal och ååååååh vad jag nu vill säga "heja Abbe med famlj"..

  Charlotte m fl

  SvaraRadera
 3. Jag har precis börjat jobba på Tele2:s kundtjänst och jag får dagligen samtal från kunder som klagar på detta. Jag beklagar verkligen att de fortsätter störa er trots att ni sagt ifrån..

  SvaraRadera
 4. haha, helt sanslöst... Hoppas ni får en underbar kväll!!

  SvaraRadera
 5. Undrar hur lång tid det dröjer nu innan någon höjdare ringer och säger förlåt? Men vad ska de skylla på denna gång?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.