Abbepappan i etermedia.

19:22

Så här lät det i Rix FM någon gång runt lunch idag:Det var en rätt märklig känsla att höra sig själv i ett sånt här sammanhang. Omgiven av musikloopar och kanaljinglar.

Och en märklig känsla var det när jag satt i bilen på väg till jobbet i morse och fick höra Klaus "Tyskungen" Beiersdorf blir intervjuad i samma kanal (eftersom även han är nominerad idag) och han plötsligt puffar för Heja Abbe. Det är stort tycker jag. Hatten av för Klaus.

Även om han nu går ut och berättar sanningen om mig som jag försökt dölja i alla år.

Till slut. En liten påminnelse bara.

14 kommentarer

 1. Lät ju jättebra :) Jag vart så ställd när de ringde igår, så jag fick inte fram många ord ;) Du lät verkligen proffsig, kan man säga så? Hursomhelst så undrar jag hur man kan lyssna på klippen? jag har nämligen inte hört hur jag själv lät :/

  Lycka till i tävlingen, du har en bra blogg.

  kram

  SvaraRadera
 2. Himmel - du låter lika sympatisk som du skriver!

  Heja Abbes pappa!

  SvaraRadera
 3. Vad bra du var!! Jag har nu lagt en röst på dig :)

  SvaraRadera
 4. "Åh Jesus Christ" - det var det bästa :) Heja abbes pappa!

  SvaraRadera
 5. Rösten är lämnad - på dig såklart :-)

  SvaraRadera
 6. Grattis till nomineringen! Jag håller tummen! Är själv hjärtebarnsförälder :)

  SvaraRadera
 7. Coolt! Du har fått min röst. :)

  SvaraRadera
 8. Hej Abbes pappa!
  Du har fått Nils' farmors röst.
  Din blogg är fantastisk! Många tårar har runnit i vår förtvivlan över förlusten av lille Nils o över din story! Du lät mycket sympatisk o det väntade jag mig. Kram från Nils farmor.

  SvaraRadera
 9. Självklart fick du även min röst. Fattas bara annat - det här är en härlig blogg.

  SvaraRadera
 10. Du låter så proffsig också! Det är klart att du & Abbe vinner! Håller tummarna!

  SvaraRadera
 11. Mammabecka: :-) Tack ska du ha. Jag hittar inte heller någonstans där man kan lyssna på gamla program. de har en massa klipp liggande men det är inga hela program. Mitt klipp spelade jag in när det sändes. Rena turena faktiskt att jag satt vid datorn just då.

  Mamma J: Tack, vilken komplimang.

  Vera mfl: Tackar. Dubbelt.

  Linnea: *rodnar*

  Zio: Tackar!

  Sarawn: Ja då vet du vad jag snackar om då.

  Gunnel: Vad bra. Tack ska du ha.

  Nils farmor: Oj. Vad glad jag blir att läsa din kommentar. Nils har funnits i mitt bakhuvud ända sedan hans mamma skrev ett mejl en gång. Hon berättade att ni och hennes föräldrar läste Heja Abbe och fick stöd mitt i allt jobbigt. Sedan dess har jag inte kunnat släppa det där riktigt. Det gör mig varm i hela bröstet att läsa din kommentar och din röst är absolut en av de röster i det här "jippot" jag värdesätter mest av allt. Tusen tack. Och var stark.

  Anjo: Tack snälla du.

  Tove: Det var roligt att höra.

  SvaraRadera
 12. Heja Er.
  Jag har lagt min röst på er och även uppmanat mina läsare att göra detsamma. Hoppas de lyder :-)

  Jag är ( relativt ) anonym i min blogg, annars hade jag talat om på vilket sätt jag personligen berörs av lilla Abbes styrka.
  Kan dock säga att jag har snarlika erfarenheter. Så jag vet hur jobbigt det kan vara, och jag tycker det är så starkt av dig att driva den här bloggen. Den behövs.
  Kram och lycka till med allt.

  SvaraRadera
 13. Heja Abbes pappa!

  Nu har jag självklart röstat på er, länkat till er blogg och länkat till sidan där man röstar. Hoppas att du inte har någonting emot att jag stal en bild av dig till mitt inlägg. Om så ör falet får du mer än gärna kontakta mig så tar jag bort den omedelbart!.
  / Mia

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.