Dubbla guld!

09:55

Det blev inget bloggande igår kväll. Jag hann helt enkelt inte för jag var på Södra Teatern i Stockholm. Medan Zlatan fick bollar av guld i Globen fick vi lådor av samma metall. Vår kampanj för Göteborgs Räddningsmission uppmärksammades igen.

Det var mycket mycket trevligt.

Andra bloggar om , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Jobbgrattis!
  Och vilken blogg Abbe och du samarbetar om. Wow.
  Har ÄNTLIGEN satt mig ner, med en kopp kaffe, och surfat in, väsentligt senare än vad jag tänkt från början. Bloggen bjuder mig på leenden och några tårar.
  Blir påmind om att jag borde skriva några rader i mina tjejers "brev från er mamma" samling igen. Min tanke är att de skall få en samling tankar, intryck och funderingar i present på 18-års dagen...
  Stor och imponerad kram från Alexandras mamma

  SvaraRadera
 2. Grattis! Bra kampanj från bra byrå!

  SvaraRadera
 3. Grattis grattis! Och tack för en supertrevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Underbar reklam ni gjort =)

  SvaraRadera
 5. Alexandras mamma: Tack ska du ha.

  Masarinmamman: Tackar.

  Girls: Tack själva för en trevlig kväll. Och grattis själva till bronset.

  Maria: Tack.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.