I bilen på väg till dagis i morse.

12:15

Killarna sitter och småsjunger som vanligt i baksätet. Helt taget ur luften hör jag plötsligt storebror med reklamrösten säga:
"Halv åtta hos mig, presenteras av Bertil – bingo på nätet."

En liten papegoja är vad han är. Ett digitalt fickminne.

Andra bloggar om , , , ,

9 kommentarer

 1. Hej, är ny här och har precis läst igenom "snabbresumén". Jag har skrattat och gråtit och inte fått någonting gjort på jobbet på en bra stund. Det var värt det dock. Du skriver helt underbart och jag kommer att följa din blogg med stort intresse.

  Heja Abbe och Storebror!
  Kram, Lotta.

  SvaraRadera
 2. Haha...Det märks att de är kusiner! När mellangrabben var i 6-årsåldern sa han en morgon till mig: "Mamma, om ditt liv tappar fokus så måste du gå tillbaka till det enkla. Andningen..."
  Han hade sett på Karate-Kid.

  SvaraRadera
 3. Använder Abbe teckenspråk? Nyfiken i en strut blev jag som är teckenspråkstolk.

  SvaraRadera
 4. Grattis till en delad andraplats!!!!


  KRAMS!
  CB:t

  SvaraRadera
 5. Tvåa! Wöööööööööööööööh!

  SvaraRadera
 6. Tvåa är snäppet bättre än trea så ett jättegrattis.

  SvaraRadera
 7. Grattis till hedersam andraplats!! Tyvärr snodde ju den andra "ungen" förstapriset...

  SvaraRadera
 8. Vi,jag och familjen, är nya här hos Abbe. Har hoppat lite mellan "snabbresumén" och fullängden. Gråtit och skrattat och framför allt fått lättare att prata med varandra om lillgrabben som fortfarande väntar på provsvar för att kunna fastställa en diagnos. Proverna har legat i Lund sen i mitten på juli och i förra veckan kom Lund på att deras tekniska utrustning inte fungerade så dom skickade upp proverna till Stockholm...ytterligare 2-3 månader av väntan, men mest väntar vi just nu på knappen så vi ska slippa den f-bannade sonden.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.