Blogg-SM.

23:44

Jag vet inte riktigt vad som händer nu. Går man vidare från delfinalerna till någon slags final imorgon? Eller är det den som fått flest röster under veckan som vinner? Har ingen aning. Men om jag fattat allt rätt så ska en vinnare koras i morgon eftermiddag. Tresnåret tyckte jag de sa på radion.

Jag tror kanske att det blir svårt för Abbe och mig att hävda oss. Konkurrenterna är bra och vissa av dem har väldigt många läsare. Men bara att vara med bland sexton bloggar är ju hur mäktigt som helst tycker jag. Nåväl.

Kanske ska det röstas igen? I så fall behöver jag din hjälp igen. Okej?

UPDATE:
Det står nu på RixFM:s hemsida att omröstningen är avslutad och vinnaren presenteras vid halv fyra i eftermiddag. Huh, så spännande.

Andra bloggar om , , ,

15 kommentarer

 1. hej abbes pappa. jag snubblade in här av en händelse igårnatt, och har läst till och från under dagens gång. nu nästan ett dygn senare är jag färdig. det finns så mkt känslor inom mig som jag inte vet hur jag skall förmedla.

  jag tycker du är stark. ni är alla starka. och abbe, vilken underbar liten kille. han berör mig verkligen.

  jag är så glad att jag hittat den här bloggen. abbe och hans bror kan skatta sig lycklig över att ha en sådan fantastisk pappa.


  du har fått ännu en trogen läsare som önskar dig och din familj all lycka.

  SvaraRadera
 2. Jag har också funderat på vad jag ska göra med en eventuell vinst. Vinner jag datorn – itället för dig – så kommer jag auktionera ut den på min blogg till mina läsare. Hela försäljningssumman kommer jag skänka bort. 50% till Hjärt- och lungfonden, och 50% till Barncancerfonden.
  Kan det vara något tror du? Lite roligare än att bara tävla ut den rakt upp och ner.

  SvaraRadera
 3. Jag trodde att en gick vidare varje dag till fredag och sen skulle det koras en vinnare av dem..men jag undrar oxå vad som händer..

  Har min röst om det är det som gäller igen..

  SvaraRadera
 4. Nu läste jag få deras hemsida,,,15.30 gäller det att slå på radion då avslöjas vem som vunnit..men du kanske redan vet?!!
  ;-)

  SvaraRadera
 5. De är verkligen urdåliga på att lämna information på Rix FM. Jag får all min information om tävlingen på devarintejagdetvarsossarna, jag antar att det beror på att hon är sambo med en plis som kan bugga radiostationen, eller så var hon så fräck att hon frågade dem själv när de ringde henne (jag tror förstås på det första alternativet).

  SvaraRadera
 6. Jag håller en tumme för dig och Abbe!

  SvaraRadera
 7. Klart att NI vinner...håller alla tummar som går!!!!! Kram

  SvaraRadera
 8. håller på att din blogg om Abbe mm vinner :)

  SvaraRadera
 9. Synd att du inte vann! Men oavsett vinst eller förlust så är din blogg iaf min stora favorit!

  SvaraRadera
 10. Stort Grattis till Topp 3 placering Abbes pappa !!!
  ... inte för att jag var direkt förvånad över att du var med i toppstriden ... så bra som din blogg är !!!

  SvaraRadera
 11. Hejsan !

  Vill börja med att gratulera till priset !

  Såg den här bloggen på nätet och prisutdelningen osv..och tänkte ..namnet på bloggen lät intressant så jag måste gå in o kika ..Otroligt mkt ni gått igen om!

  Jag känner igen väldigt mkt. eftersom jag var varit sjuk nästan hela mitt liv och blivit op.i massor.Jag vet vad det innebär att vara sjuk.

  Som mamma,syster,fru och vän har man inte så mkt val annat än att fortsätta kämpa ..och det berättar jag om på min blogg och mkt mer..

  Om du har tid ..gå in där o kika om du vill.
  Önskar dig o de dina allt gott här i världen <3

  Kram Paula Taxén

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.