Sveriges bästa bloggare – en hedersknyffel.

23:08

Klaus "Tyskungen" Beiersdorf knep första platsen i RixFM:s Blogg-SM.

Stort grattis Klaus, från Abbe och mig!

Men om jag förstod det hela rätt så blev Heja Abbe god tvåa, något jag är odrägligt stolt över. Nu ska jag passa på att ha rejält med hybris några dagar. Över helgen åtminstone.

Jag satt i bilen på parkeringsplatsen utanför dagis när vinnaren skulle presenteras. Vid det laget hade jag räknat ut att det inte skulle bli jag eftersom ingen ringt mig från radion. Att de skulle våga chansa på att vinnaren skulle vara tillgänglig precis när de ringde höll jag för uteslutet. Hur som helst var klockan precis halv fyra när jag kom till dagis och jag vågade inte lämna bilen ifall jag skulle missa vem som vann. Så där satt jag.

När de väl presenterade vinnaren kändes det så självklart. Jag blev såklart besviken, men också glad. Tyskungen är ju trots allt en blogg jag själv gillar och läser. Dessutom vet jag att Klaus känner det samma för Abbe och mig. Det har han visat både med sin recension och när han pratade om sin blogg i radion i tisdags.

Och så gör han det igen. Berättar om Heja Abbe i direktsändning, när han just blivit utsedd till mästare. Inte nog med att han talar om för lyssnarna att Heja Abbe var nära att vinna, han berättar om Abbes tre hjärtoperationer och att det är en av anledningarna till att han bestämt sig för vad han ska göra med laptopen han just vunnit.

Jag kan inte annat än bocka å det djupaste för en värdig vinnare. Skål Klaus, jag häller upp ett glas för dig!

6 kommentarer

 1. jag har tack vare blogg sm hamnat på denna blogg och vilken blogg sedan helt underbar. Den värme och kärlek som det sprutas ut på denna blogg hoppas jag verkligen når alla för nås man av den förstår man vad äka kärlek är. Jag kommer att på min blogg lägga till en länk (det är en självklarhet) samt även länka till tyskungens recension som är så otroligt fin. Fortsätt kämpa det är sånna som er som ger oss andra hopp om en ljus framtid.

  SvaraRadera
 2. Ja tycke att det va lite synd att era blogg inte vann men ja tror ni inte hänger läpp för en andra plats.Ni har nog fått många nya läsare *dvs mig själv* och kommer att följa er dag för dag.

  SvaraRadera
 3. Andra plats är inte alls dumt. Tänk om man själv ens var med på den listen... det skulle räcka för att få mig stolt :-D
  ...men, men jag kämpar på för att få så många läsare jag kan ;)

  SvaraRadera
 4. Låt oss skåla.
  Jag i LOKA.
  Du i Champagne.

  ;-)

  /Klaus

  SvaraRadera
 5. Han är bra. Och du också.

  SvaraRadera
 6. Javisst är Klaus en reko kille.Samtidigt vill jag också säga att även Du har en blogg med klass.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.