Storebror ger bra betyg.

20:04

Min jobbarkompis pappa har precis bjudit på mat i TV4. Och med den äran, måste jag säga. Pappan heter Sverker Toreskog och deltar den här veckan i programmet "Halv åtta hos mig". Det var väldigt kul att se hur mycket av Sverker som finns i min bordsgranne. Har du sett programmet så förstår du att det är lätt att tycka om både Sverker och därmed också hans son.

Jag berättade för Abbes storebror att det var min kompis pappa som var på TV och han satt som klistrad och följde hela programmet med mig.

– När kommer poängen? frågade storebror.
– Hur då menar du? sa jag och trodde han tyckte programmet var meningslöst. Storebror var förstås bara nyfiken på vilket betyg Sverker skulle få.
– Jaha, det kommer nog snart, sa jag. Vad tycker du han ska få?
– Jag tror det blir succé, sa storebror.

Andra bloggar om , ,

3 kommentarer

  1. Jag har spelat in Sverker och ska titta på det så fort Johan spelat klart sitt krigsspel.

    SvaraRadera
  2. På väg hem till flickvännen igår så läste jag det här inlägget på vagnen. Väl framme hos henne berättar hon att hon sett på Halv åtta hos mig.

    Där hade Sverker varit med, den fantastiske man som hade hållit i introduktions föreläsningen när hon började på Odontologen. Som var bekant till hennes pappa och som dessutom bor i Västra bodarna. Det samhälle utanför Alingsås som hon är uppvuxen i.

    Jag kunde inte göra så mycket annat än att skratta för mig själv.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.