Fredagsmys.

22:15

Killarna var med mormor och "morfar" hos sina kusiner idag. Jag hämtade upp dem efter jobbet och efter en hel dag av busande och lekande somnade Abbe i bilen på vägen hem. Fan. Hur blir det här nu då, tänkte jag? Men klockan är ju rätt mycket, så jag kanske kan bära in honom direkt till sängen?

När jag parkerat bilen och knäppte loss Abbes säkerhetsbälte, vaknade han till. Han slog upp ögonen, tittade yrvaket på mig och sa "eenas-myyhs"

Så lätt lurar man inte min Abbe.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer

  1. Hähähähä - närå, de är slugare än illrar, de små liven. Hoppas natten blev okej trots den extra tuppluren.

    Allt gott.

    /Rana

    SvaraRadera
  2. Ja det funkade helt okej faktiskt. Efter fredagsmyset.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.