Tisdagstema – Cirkel

21:30Jag läser förstås andras bloggar. På flera av dem som jag besöker frekvent hittar jag varje tisdag en bild. Och de har alla samma tema. Känner de varandra? Vem kommer på temat? Mejlar de runt veckans tisdagstama till varandra? Jag blir skitnyfiken.

Men så idag hade någon länkat till tisdagstema.se och jag insåg att detta var större än jag trott. Dagens tema var cirkel, och jag ville inte vara sämre än att jag kastar mig in i leken.

Varsågoda. En uppblåsbar, färgglad cirkel, med Abbe i mitten. Så klart.

Andra bloggar om: , , ,

10 kommentarer

 1. Visst är det lite kul och den här gången visar det ju verkligen vad som är som "cirklar på vattnet". Det ger en massa nya intryck, eftersom man går in och gluttar på varandras tolkningar. Jag gör denna resan för tredje gången, och kände igen mig i vad du skrev - att de verkar ha något gemensamt som inte jag hade. Men nu när jag på!!//Åse
  http://kolotten.blo9gg.se

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul med Tisdagstemat! Jag har varit med sedan Augusti, tror jag det var... har faktiskt inte missat en enda gång! Så välkommen i "klubben"!

  SvaraRadera
 3. Det här var kul!
  Det ska jag också börja leka med!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Jag skulle gå och lägga mig för ett par timmar sedan. Men så snubblade jag över din blogg och kunde inte slita mig. Så väldigt fint.

  SvaraRadera
 5. en härlig cirkel med en guldklimp i mitten som jag antar världen cirklar runt ;-)

  kram
  Cattis

  SvaraRadera
 6. Härlig bild! Själv missade jag tisdagstemat men får ta nya tag nästa vecka. :)

  SvaraRadera
 7. Åh, känns som det var längesen man fick se foton här, så härligt att du är med i tisdagstema nu! :)

  SvaraRadera
 8. Tack för ett jättebra tips. Och tack för världens bästa blogg!

  SvaraRadera
 9. För någon vecka sedan ramlade jag in på denna helt strålande blogg och började läsa...å jag har läst å ja har läst,å ja har visat syrran, som har läst å mamma som har läst å ja har suttit med näsduk (ja nästan handduk) å det är bara så otroligt att vi får vara med å läsa om era dagar...oavsett om det varit en tung dag eller bara en vanlig dag. Å varje gång jag läser så lovar jag mig själv att sluta gnälla för småsaker. Jag har visat mina tre små huliganer bilder och min stora fyraåring påminner så mycket om din femåring när du beskriver olika situationer och min mellantjej som är ganska sen med talet har så många läten som påminner om Abbes. Men visst är det underbart att vi förstår det mesta men utomstående bara står som levande frågetecken efter en lång harrang med ord.:) Din blogg är en ljuspunkt varje kväll innan kudden lockar... Tack!

  SvaraRadera
 10. Åse: Nu är jag med på.

  Gerd-Thyra: Tackar, det här blir kul.

  Sonia: Javisst är det. Kör på.

  Tilda: Åh. Tack!

  Cattis: Du anar inte hur rätt du har.

  Emma: Nya friska tag.

  Emma2: Ska försöka skärpa mig och ha fler bilder på bloggen. Kul att du uppskattar dem.

  Malin: Tack själv. Världens bästa? Jag rodnar.

  A-K: Tack snälla du för dina fina ord. Det värmer ända in i själen.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.