Provtagning.

21:40

Idag var jag på hälsoundersökning hos vår företagshälsovård. Det var en oerhört märklig känsla.

Trots allt. Trots all tid jag har spenderat ihop med sjukvården de senaste två och ett halvt åren. Alla nålsättningar jag bevittnat, alla stick i fingret jag assisterat och alla blodtrycksmanschetter jag sett luftfyllas. Det var ändå besynnerligt.

Jag behövde inte hålla fast, fjäska eller avleda. Jag slapp trösta. Jag bara satt där medan sköterskan tog sina prover. Och jag tänkte på stackars lille Abbe. Det här var en fis i rymden. Om man jämför.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer

  1. Vill bara säga att jag gillar verkligen din blogg. Och jag tycker att sånna bloggar som din borde få större uppmärksamhet än dem där modebloggarna som får all uppmärksamhet.

    För din blogg berör faktist folk och betyder något.

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Sali! Det kanske är lättare att ta til sig en modeblogg. Men jag hoppas så klart att fler folk hittar hit och tycker som du.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.