Män är från Mars, osv.

22:53

Tänkte på en sak i kvällens Let's Dance. Innan David och Jessica skulle läsa upp resultatet efter telefonrösterna, fick juryn frågan; "vem åker ut i kväll?"

Både Tony och Dermot svarade på frågan. Visserligen hade de fel, men de redogjorde för vem de trodde skulle få åka. Rakt svar på en rak fråga. Maria och Ann slingrade sig, omdefinierade frågan, aktade sig för att trampa någon på tårna och sa att de inte ville att någon skulle åka ut.

Jag menar inte att det ena sättet är rätt och det andra är fel. Vad jag säger är det alla redan vet. Män och kvinnor är olika, och kommunicerar på olika sätt.

Spännande.

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. alla kvinnor kommunicerar väl inte så bara för att domarna i let´s dance gör det? det finns nog många kvinnor som skulle komma med ett rakt svar precis som killarna gjorde just här.
    jättebra blogg annars.

    SvaraRadera
  2. Nä det är klart att jag inte menar att alla kvinnor kommunicerar så. Inte heller alla män. Men om man generaliserar lite så är det väl ändå en skillnad på hur killar och tjejer snackar till varandra?

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.