Migrän?

22:56

Det här måste vara ett skämt. Snälla, säg att det är ett skämt.

U P D A T E :
Världen skrattar åt oss. Titta vad jag hittade på den stora Amerikanska nyhetsbyrån CBS, under rubriken "Strange News – Wierd True News".

Andra bloggar om: , , , ,

11 kommentarer

 1. Det verkar inte bättre än att det är sant... Kanske dags att byta jobb? Om randiga tröjor ger migrän kan omöjligt en förskoleavdelning med 20 gapande ungar vara den lämpligaste miljön att arbeta i...

  SvaraRadera
 2. Någon måste ha ett osunt stort inflytande över besluten som fattas. Och drar nytta av det in absurdum.

  Kan det vara besvärjelser inblandade, eller dagisens motsvarighet till Kristi Brud?

  SvaraRadera
 3. ...men varför denna reaktion? Du(och även ni andra) som själv måste kämpa för din son och för att hans varadag skall bli bästa möjliga. Och lov-ordar personalen på erat dagis för att de gör det bästa av sitvationen. Varför skall det vara ett "skämt" att man hjälper och gör något extra för en person som behöver det? /Annika

  SvaraRadera
 4. Tillåt mig att tvivla på att det är randiga tröjor som framkallar migränen. För mig låter det som någon som gillar att ha makt över andra och se till att de dansar efter vederbörandes pipa.

  SvaraRadera
 5. Åsa: Det ligger något i det du säger.

  Ulrika: Kanske vederbörande fått sparken från Polarn o Pyret och vill hämnas?

  Annika: Okej. Du har en poäng. Det är fint att de försöker hjälpa den migrändrabbade. Men har du försökt köpa enfärgade barnkläder? Som inte är randiga, prickiga, hjärtiga eller något annat mönster. Det känns som ett orimligt krav att ställa på alla föräldrar. Men det är klart. Landstinget har ju fina ljusblå långskjortor. Kanske skulle kunna bli skoluniform på det aktuella dagiset.

  Ulrika igen: Jag är benägen att tvivla med dig.

  SvaraRadera
 6. Kom in på er blogg av en slump. Vill bara säga att ni är duktiga, och er son är en riktig kämpe. Föddes själv med hjärtfelet AV Commune som påminner om det som Abbe har. Hade det funnits bloggar som denna när jag opererades för 20 år sen hade nog mina föräldrar blivit glada, och lugnare.

  SvaraRadera
 7. De borde nog snarare se över belysningen i första hand. Blinkande lysrör framkallar migrän något lättare än randigt även om jag faktiskt förstår problemet.

  Jag får inga migränanfall av randigt men har jag migrän är randigt/småprickigt ingen hit eftersom balanssinnet är satt ur spel.

  Omtänksamt att de tar personalen på allvar även om det låter lite crazy... för då måste de ju byta ut alal soffor, soffkuddar, gardiner, åkpåsar till vagnarna...

  SvaraRadera
 8. Ja, det verkar som en hel hög borde byta jobb.

  Tror väl snarare att det är arbetsmiljön som helhet och inte barnens kläder som orsakar migrän.

  Förskolläraren som lät barnen smaka på olika sorters kattmat tar väl ändå priset. Kan en sån få behålla jobbet?!

  Vilken tur att sonen går på en underbar förskola.

  SvaraRadera
 9. Tack för uppdateringen :)

  SvaraRadera
 10. Ellinor: Välkommen hit och tack för dina ord. Hoppas du mår finemang idag.

  Hosanna: Ja, det känns som att det finns annat som kommer före randiga kläder när det gäller att framkalla huvudvärk på ett dagis.

  Tigermamma: Kattmat??! WTF! Tur att jag missat det.

  Hosanna igen: Vassego.

  SvaraRadera
 11. Ville bara skicka en rolig länk om migränpersonalen; http://herregudochcompany.blogg.se/

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.