Välkommen hem.

22:37

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av en överlycklig, helt naken Abbe, som rusande mot mig och hojtade "A-apfh ooom. Ammi aa-en-iiiis". Sekunden efter kom nästa spralliga nakenfis, skrålandes "nakenfiiisarna anfaller".

De var lite blöta i håret och luktade sådär gott som bara en nybadad unge kan göra. Så fort jag fått av mig ytterkläderna beordrades jag att jaga dem runt i huset, "a-apfh yaa-nga". Och så följde en halvtimmes springande, tjoande och skrattande. Jag jagade, fångade, och kittlade. De brottade ner mig, slängde sig på mig så jag tappade andan och gastade "nakenfisarna anfaller, aa-en-iisaana an-ay-ee". Hela tiden nakna.

Tänk om man fick samma bemötande på jobbet.

Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer

 1. Jag ska se vad jag kan göra åt den saken.

  SvaraRadera
 2. Förresten, räcker det inte med nakenfikan?
  Du är då aldrig nöjd ;-).

  SvaraRadera
 3. Okejrå. Men det var ju så roligt att komma hem igår kväll.

  Nakenfika får duga. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja tänk...

  Skrattar inombords med tanke på vilka kollegor jag har. Att möta dem som nakenfisar vore ju rätt fantastiskt. Vilken början på dagen.

  SvaraRadera
 5. Anfallen av nakenfisar på jobbet?? du milde Mellin, tänk dig tidningsrubrikerna på den du..

  SvaraRadera
 6. Vad roligt. Jag trodde nakenfis var ett ord som min lillasyster uppfunnit men det verkar ju vedertaget :) Du skriver en så fin blogg och jag har äntligen börjat läsa den!

  SvaraRadera
 7. Hahahaha, Ulrika naken, springandes omkring och tjuter av skratt och gömmer sig bakom hörnen. Vilken syn. Glöm inte att filma hörrni!

  SvaraRadera
 8. Hahahaha, jadu, vet inte om man skulle vara mer eller mindre glad över att få samma bemötande på jobbet. I och för sig möts jag halvt om halvt på detta sätt under jobbtid - är förskollärare och rätt som det är kan ett par barn få för sig att naket är roligare än påklätt..=P

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.