Dagens tecken – Storebror.

21:46


Stor................................................Syster/bror/syskon

Imsavimsa hade ju en hel lista med bra förslag på ord till dagens tecken. Jag tar mig friheten att plocka vissa ord ur listan eftersom Abbe redan kan en del av de andra. Idag kör vi storebror. Vilket är samma som storasyster. Men man kan lägga till tecknet för pojke eller glicka för att förtydliga vilket man menar om man vill.

2 kommentarer

  1. Hej Abbes pappa!
    Jag undrar vart du hittat dessa bilderna? De på tecknena alltså. Är det något program du har eller finns de på internet? Jag vill gärna lära mig de "rätta TAKK-tecknen" (har bara använt mig av blandade babysigns tidigare, men nu behöver jag lära mig TAKK på riktigt :)

    SvaraRadera
  2. fan vilken häftig grabb, vad för typ av hjärtfel har han?
    diggar verkligen din blogg!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.