He's a model and he's looking good.

20:28

Igår var Abbes storebror med mig på jobbet. I förrgår med, förresten. Men inte sådär följa-med-och-se-hur-det-är-på-pappas-jobb som det brukar vara. Nej, han har jobbat. Först som fotomodell och sedan som filmskådis.

Alltihop ska mynna ut i en hemsida för en riktigt rolig produkt som heter Maxamec. Ett slags jätte-meccano där det man byggt ihop blir stort nog att sitta i eller åka på. Bygg en bil, åk omkring lite, montera isär den och knåpa ihop en koja istället.

Så idag har han lite att berätta om på dagis, kan jag tänka.

4 kommentarer

 1. Heja Abbes storebror!
  Vi tycker Du är en väldigt fin modell och en väldigt bra skdespelare!

  Kram

  Farmor och Farfar

  SvaraRadera
 2. Woaw, en ny, liten kjendis,-så kult! Tipper han var stolt!?

  SvaraRadera
 3. Farmor och farfar: Visst är han bäst?

  Serine X: Dagisfröknarna var väldigt nyfikna, så storebror var nog rätt stolt.

  SvaraRadera
 4. Å vad bra det är att läsa din blogg! Nu vet jag precis vad min dotter ska få i 6 års present i sensommar. Hon älskar att konstruera och bygga ihop saker, nyss var vi garaget där hon håller på att bygga ett flygplan. Innan har hon ritat en golfbana och kommenderat sin morfar att bygga den med henne. Hon kommer älska detta! Tack Abbes pappa för tipset. Och storebror var en snygg modell.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.