Dåligt grepp med Perrelli.

00:15

Jaha!? En tolva från Malta.

Eller som Christian Luuks bisittare Josef Sterzenbach konstaterade efter att 19 av 43 länder hade röstat:
– Som vanligt har vi lite grand...över...skattat oss själva.

Nej, i år säger jag heja Norge!

Update:
Jag håller med Ulrika. Björns lilla skämt funkade sådär.

Andra bloggar om , , , ,

5 kommentarer

 1. Heia Norge, ja! Hehe :)
  Synd det ikke gikk helt til topps for noen av de nordiske landene. Men hele konkurransen blir mer og mer et sceneshow for hvert år, og det viktigste er ikke lenger selve melodien. Dessverre.

  Liker forresten bloggen din veldig godt, du skriver fantastisk, og Abbe virker som en herlig gutt! Alt det beste til dere!
  Hilsener fra Norge :)

  SvaraRadera
 2. Heja Norge! Norge var helt klart bäst. Tjejen sjöng bra och hade en låt av betydligt högre klass än den där Charlotte. Dessutom såg hon enkel och naturlig ut. En absolut äkta skönhet. Charlotte däremot liknade mest en rymdvarelse.

  SvaraRadera
 3. Jag skäms över att vara svensk när jag hör vissa människors trångsynta åsikter. Bland annat det här om kompisröstning. Vi röstar ju också på varandra. ;) Hör bara på Kristian Luuk och alla andra som gnäller över att den nordiska pakten struntade i oss. Vem bryr sig? Man röstar väl på de bästa låtarna och inte på länderna?

  Jag såg en dokumentär på SVT där de gjorde en undersökning och plockade bort östländernas röster från 2007. Det blev ändå samma resultat, så pratet om att öst bara röstar på varandra är skitsnack. Jag blir mörkrädd när jag hör vissa säga att öst inte borde få vara med.

  Vi måste skicka moderna låtar som funkar bättre internationellt, t.ex. BWO, istället för att uppföra oss som dåliga förlorare och bara höja våra egna bidrag till skyarna. :) När det går bra för Sverige är allt frid och fröjd, men när vi inte vinner vill vi inte vara med och skyller på "fusk och dålig smak". ;)

  Jag kan tillägga att jag älskar Charlotte och "Hero" men jag är ingen dålig förlorare.

  SvaraRadera
 4. Bimbo Boy .

  Tack för en fin kommentar. Bättre kan man inte säga det. Ingen i Sverige har gratulerat Rysland på tv utan bara koncentrerat på pirellis fiasko. Det är dålig stil att inte erkänna en vinnare. De hade också sina förhopningar, precis som Sverige och de vann. Det är bara att gratulera. Det kommer att bli kanon i Moskva nästa år. Hoppas att Sverige ska ta lärdom, lyfta up näsan, komma ur den lilla lådan och se saker i större perspektiv, världen består inte av 9 milioner människor. (Bara i moskva finns 18 :-))
  I vilket fall somhelst det enda chansen att ett litet homogen land som Sverige ska vinna europas röster är att öppna ögonen. Vissa respekt och ödmjukhet till andra länder, kanske nästa gång Sverige vinner och tro mig alla kommer att gratulera och kommer det pratas om pakter osv. Fram med ny musik istället, fram med värme, fram med det multikulturella Sverige.

  SvaraRadera
 5. Jag fick exakt samma kommentar av Bimbo Boy. Kör han någonslags kommentarsspam, eller?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.