Mer pengar till syrrorna!

00:09

En tusenlapp?! En futtig tusenlapp mer i månaden ungefär var vad SKL kunde släppa till. En lägstalön på 21 100 spänn. Snålt.

Okej. Jag är glad att strejken är över så allt funkar som det ska igen. Men nog är Abbes (och alla andras) sjuksköterskor värda mer!

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer

 1. Hej på dig, ja det var snålt självklart är dom värda mer! Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Ett pyttesteg framåt i alla fall...

  SvaraRadera
 3. En tusenlapp? Jag kommer inte ens upp i så mycket med det nya avtalet. Den 1000-lappen är räknat på en nuvarande lön på 25000 kr och jag kan säga att på mitt jobb kommer INGEN upp i den summan!

  SvaraRadera
 4. Mycket trist, jag hoppades för deras skull att de verkligen skulle få en vettig löneförhöjning.

  Första gången jag hälsat på här, och jag tycker du har en mysig och underhållande blogg. Här hemma är situationen den omvända; det är jag som är sjuk och pojkarna är friska - dock känner jag ändå igen mig i en del av er problematik.

  Livet blir inte lättare men jag blir starkare (och har djäkligt kul under tiden) är mitt motto! :-)

  SvaraRadera
 5. Det är banne mig helt otroligt! Alltså, vad vore vården utan dessa otroliga människors engagemang i sina patienter? Det är ju så klart viktigt med läkare, men det STORA lasset är det sjuksköterskorna och undersköterskorna som drar.

  Visst finns det bra och dålig vård, men som i både ert och vårt fall så har vi den bästa vård som finns i våra goa sköterskor på 323:an. Som alltid har en minut över till oroliga föräldrar. Som alltid har en minut extra till barnen som inte vill bli tempade, ta saturationsmätning, ta mediciner etc. DOM ÄR SÅ MYCKER MER VÄRDA!!!!

  Btw...imorrn är vi på dagsjukvården för ett UL. Håll tummarna!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Hoppas det är okej att jag länkar till din blogg under "läsvärda bloggar" ?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.