Ynklig.

22:44

Den vill inte ge sig, hostan. Snarare blir den värre, och nu hostar Abbe i stort sett hela tiden stackaren. Pyjamasen kräktes han nyss ner i en hostattack, och han ser så liten och ynklig ut där han ligger nerbäddad mitt i vår stora säng i bara blöjan.

Konstigt det där. Eftersom han alltid har pyjamas ser han liksom så vuxen ut när han sover i bar överkropp. Vuxen, fast i en väldigt liten kropp.

Hoppas han snart kan komma till ro så han får sova lite. Jag ställer mitt hopp till suppen han fick nyss för att hålla febern nere. Och till Brikanylen, som ska vidga hans små irriterade luftvägar.

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Brikanyl är bra grejer. Har hjälpt min lillebror så himla många gånger, hoppas att det hjälper Abbe nu!

    SvaraRadera
  2. Stackars Abbe, hostnätter är verkligen inte kul får någon i familjen... Har en liten snart 3-årig dotter, som har infektionsastma. Varje gång hon blir förkyld så hostar hon hela nätterna tills hon kräks. Detta är tydligen ganska vanligt och hon får både luftrörsvidgande medicin + läkande medicin i en inhalator. (Pulmicort + Airomir heter medicinerna.) Har du kollat så det inte är det som Abbe har?

    Stor kram!
    Malin

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.