Sova med fienden.

14:52

Jag känner mig lite smutsig. Håller på och installerar Windows XP på min MacBook.

12 kommentarer

 1. Smutsig var ordet. Fyyyyy!

  SvaraRadera
 2. *s*

  Det trodde jag inte ens GICK!

  ...men så kan jag inte ETT JOTA om macar heller...

  SvaraRadera
 3. Haha ropar genast detta till äldsta sonen som högt protesterar. Han har en Mac book pro och undertecknad en Mac book :-D
  Ha en bra kväll ni alla
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Open office istället?

  SvaraRadera
 5. Ps vill du så bloggar jag på FL heter där mamma till stora små män :-)

  SvaraRadera
 6. What? Varför?!

  SvaraRadera
 7. Va finns det? Kan man göra så??
  nejmen, dags att skaffa mac ögonabums i så fall.
  Vilken lycka :)

  SvaraRadera
 8. Men så får man väl inte göra?? ;-)

  SvaraRadera
 9. Min gissning är att det är deklarationsdags. Men man behöver inte gå så långt som att installera XP. Med en del meckande fick jag till slut besöka en konkurrerande bank som tillhandahöll Mac version av säkerhetsprogrammet och sen gick det. Trots att det står att det bara funkar med Windows och explorer.

  Så, vilken väg går du, virtuellt eller boot camp? Funderar själv på en boot camp/VMware fusion lösning för jobbets skull. Nyfiken på resultatet.

  /Elviras pappa

  SvaraRadera
 10. Vaaa!?!? Varför? Detta kräver minst ett inlägg med förklaring. Stackars, stackars mac..

  SvaraRadera
 11. hehe
  Gjorde det samma för inte så längesen. Jäkla företag som inte tillverkar mac-kompatibla program. Kändes som om jag våldtog min raring..

  SvaraRadera
 12. Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.


  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans "FOREVER" och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger "ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST" Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är "ETT PROBLEM PERMANENT LÖST" eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid .....

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.