Ekonomin upp-och-ner.

22:57

Dagens Nyheter är bra. Ursäkta mig Göteborgs-Posten men där har ni inte en chans. Ni är visserligen lite mer lokala och så, men annars står ni er slätt. DN är helt enkelt en mycket bättre tidning.

Men jag har stört mig på en sak med DN. En liten grej. Det här med att man måste hålla på och vända på tidningen hit och dit. Jag menar att ekonomidelen och sportdelen börjar från var sitt håll och möts på mitten. Så man måste vända på tidningen och börja om när man läst klart den ena av delarna.

Men så plötsligt inser jag. Just nu känns det helt rätt. Aldrig tidigare har väl en hel tidning illustrerat verkligheten så tydligt? Inte på väldigt länge har väl världsekonomin varit mer upp och ner än den är nu?

Andra bloggar om , , ,

2 kommentarer

  1. Håller helt med dig! Vi har också DN fast Gp är mer lokal för oss, (fast du verkar bo närmare dess utgivningsstad). Med en sådan bra tdning kan man ta att vända ekonomin upp och ner emellanåt;-) tack för en bra blogg förresten!

    SvaraRadera
  2. Saknar en bra morgontidning utan lokal anknytning. Vi har också tröttnat på GP och varvar DN med Svd. Definitivt mer läsvärt, fast man får så mycket Stockholmstjafs istället. Är Sverige för litet för en rikstäckande kvalitetsmorgontidning?

    /Monica

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.