Årets mamma-hjälte.

10:19

Ibland läser jag en blogg som heter Vimmelmamman. En bergochdalbana bland cellgiftsbehandlingar och kändispartyn. Det är svårt att inte bli berörd.

"När vi läst sagan och smort in de små kinderna med kräm och gett ad-droppar och pussat kaninen och släckt lampan så började jag naturligtvis att gråta. Igen. Tyckte jag dolde det bra men Skorpan sa "Mamma, varför du skaka sådär, du rädd?"
Ja, allra finaste Skorpa min. Jag är rädd. Så inihelvete rädd men idag gråter vi och i morgon reser vi oss upp, borstar bort krutdammet från byxorna och ställer om siktet."

Nu är Lotta (som hon heter) nominerad till "Årets mamma-hjälte" i tidningen Expressen, och jag är absolut beredd att lägga en röst på henne.

Läs bloggen så kanske du med vill rösta på Lotta.

5 kommentarer

 1. Visst blir man impad. Jag kämpar oxå mot cancer och har en go liten tjej med PWS. Men jag försöker leva vidare med allt.
  www.mittlivsabina74.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Hej, hoppas du har haft en underbar dag! Shit det var starkt skrivit, berör en verkligen. Brukar också läsa hennes blogg!

  Jag har ett bra sajttips till dig: www.mylinkmap.com – Här kan man enkelt och snabbt bygga upp sin egen startsida med logotyper som är klickbara till de sajter man vill ha med. Man får på så sätt en väldigt bra och snygg struktur över sina länkar/bokmärken.

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Jag läser oxå Lottas blogg och blir själv så rörd över hennes sätt att beskriva sina känslor.

  Självklart har hon fått min röst!

  SvaraRadera
 4. Lotta kommer vinna- ingen tvekan!
  En fantastisk kvinna!!!

  Heja abbe också!!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.