En aura av god design. Not.

20:13

Det här är egentligen Ulrikas ämne. Hon har skrivit en hel rad vassa inlägg om den socialdemokratiska före detta infrastrukturministern Ulrica Messings nya liv som VD i ett inredningsföretag. Men jag kan inte låta bli att slås av en sak när jag går förbi Messings butik varje dag. Se det som en kompletterande spaning till Ulrika Goods finfina rapportering.

I alla fall. Messing och hennes reklamtröje-miljardär Torsten har ju gett sig in i designbranschen. Inredning och design. Och så öppnar de sin ännu-en-new-england-design-butik på Kungsgatan i Göteborg. De vill naturligtvis att butiken ska utstråla god smak inom desig och inredning. Eller hur?

Hur tänkte de då när de valde att trycka sin (hemmasnickrade?) logotype på billiga plastflaggor av Jack-Vegastyp och smäckte upp på fasaden? Seven-Eleven utstrålar för fasen mer designkunnande. Hur tänkte de?

Jag bara undrar, alltså.Andra bloggar om , , , ,

4 kommentarer

 1. Vad är mest skrämmande; att det kan gå så toksnett trots en tokfet plånbok eller att många i den breda (tok)massan inte ens reflekterar över hur det ser ut för att hennes man har en tokfet plånbok?

  SvaraRadera
 2. Tjenare mannen.

  Kör dig som bubblare imorgon. Är aptrött och sliten idag. Har suttit och dragit i mig vin varje kväll för att stå ut med de bloggar jag plöjt igenom. Skriver om denna fantastiska blogg imorgon efter jag sågat polskan med fotknölarna.

  /Klaus

  SvaraRadera
 3. Flaggan utstrålar inte en gnutta fashion. Inte ens om man frambringar sin mest kreativa sida av hjärnan.

  SvaraRadera
 4. är inte hela new england-modet rätt uttjatat vid det här laget, förutom i inredningstidningar?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.