Biopremiär.

10:12


Ursäkta mobilbildkvaliten.

Killarnas mamma var iväg och tränade med Daisy igår. Här hemma spöregnade det, så jag passade på att ta med mig Abbe och hans bror på bio. "Mamma niu å åå-aan" som Abbe sa, eller Mamma Mu och Kråkan som jag säger. (Vägg i vägg med Mamma Mu gick förresten Mamma Mia, så det gällde att välja rätt Mamma.)

Storebror har varit på bio många gånger tidigare, men jag ska erkänna att jag var rädd att Abbe inte skulle ha tålamod att sitta still en hel film, eftersom det här var premiär för honom. Under hela filmen satt jag beredd på att behöva lämna salongen i förtid, men nej, det behövdes inte. Abbe var som uppslukad. Halva filmen hade gått innan gottegrisen Abbe ens kom på att vi hade köpt en påse bilar innan vi gick in och satte oss.

Det här får vi göra oftare.

Andra bloggar om , ,

1 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.