Äh vafan!

22:48

Allvarligt talat. Hon kan väl inte ha åkt ut för att hon tyckte att sjunga Abba kändes lite töntigt? Samtidigt som Robin B sitter säkert. Lyssna på henne för tusan. Tjejen har ju en grymt mäktig soulröst.

Andra bloggar om , ,

21 kommentarer

 1. Det är klart det var därför hon åkte ut! Hon sjunger ju helt underbart och borde vara kvar mycke längre, tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Det var helt rätt att fettot fick lämna!

  SvaraRadera
 3. Hmm. Hur gör man nu? Egentligen skulle jag vilja ta bort kommentaren ovan. Inte för att Bertil tyckte att det var rätt att Loulou åkte ut, det måste man ju få lov att tycka. Men för att han uttrycker sig så jävla dumt, elakt och infantilt. Samtidigt vill jag ju inte censurera bland kommentarerna.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Loulou är väldigt duktig. Men samtidigt som hon har svalnat så mycket i sin personlighet. I början var hon så sprudlande, dansade, hoppade runt. Det här med Idol kanske inte är hennes grej.. Men får hon någon chans att satsa helhjärtat på sin soul -DÅ blir det nog riktigt jäkla bra, tror jag iallafall..

  SvaraRadera
 5. Vet inget om idol men gillar ditt beslut och ditt resonemang kring personer som saknar både vett och hjärta.

  SvaraRadera
 6. Gillar henne, men tror hon åkte ut idag för hon framförde så platt, hon såg uttråkad ut.
  Folk är vana att se den sprudlande tjejen, var nog tyvärr därför :(

  Röstade föresten på dig som bubblare i Tyskungens blogg :)

  SvaraRadera
 7. Tycker det känns skönt att hon åkte ut. Det låter ju som om hon har svalt en flundra när hon sjunger.

  SvaraRadera
 8. Jag tyckte Johan, Lars, Robin B, Sepideh, alla dessa vad sämre än LouLou. Framförallt Johan förstår jag inte all hur han kan vara kvar.

  SvaraRadera
 9. Jag tror visserligen att det för hennes skull var bra att hon åkte ut, förutsatt att någon ger henne en chans på annat håll vill säga. För hon är ju utan tvekan som bäst när hon får sjunga sin typ av låtar! Ola kom väl åtta för nåt år sedan å för han har det ju gått jättebra=) Sen måste jag få tillägga att jag tycker Johan är grym, ok att han hade alltför många sura toner den här veckan men shit vilken röst han har när han tar en låt som passar(förra veckan ex), jag ryser!

  SvaraRadera
 10. Tjena mannen.
  Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av idol i år. Och jag säger det med stolthet i rösten.

  Du är med på min shortlist över bloggbubblare iallafall. Skrev en recension av vimmelmamman igår. Måste få lite bredd på dem och ha en rolig rackare nästa gång.

  Men det blir nog en recension, på ett eller annat sätt i alla fall.

  Har du läst de jag skrivit hittills?

  /Klaus "Tyskungen" Beiersdorf

  SvaraRadera
 11. Bertil kan ju dra någonstans!

  Loulou var bäst punkt slut!

  SvaraRadera
 12. Dagen började som en vanlig lördag att jag skulle kika in och kolla Idol utröstningen. FAstnade för ditt inlägg och fastnade än med för svaret på "Bertils" något sorgliga uttryck. Bra beslut att bemöta som du gjorde. I alla fall ... Nu 3 timmar senare har jag lusläst HejA Abbe bloggen och jag vill bara säga TACK! Tack för en lärorik, hoppfull och uppmuntrande. Jag tckar från djupet av hjärtat och Säger Heja Abbe och heja storebror! Heja mamma och heja dig som delar med dig! Många Kramar // Sess

  SvaraRadera
 13. ps. Lolou har en fantastisk soulröst, jag håller med. ds

  SvaraRadera
 14. Har inte så många tankar om Idol-programmet ... MEN jag är mest förskräckt över att en sådan person som Bertil är inne på din fantastiska blogg som är så full av känslor, omtanke, respekt och positiva saker ... Vad sjutton gör en så trångsynt (och verbalt hämmad) person här överhuvudtaget ?!?

  SvaraRadera
 15. Idol är en skittävling. Tacka vet jag Dansbandsjakten ;-)

  SvaraRadera
 16. Skulle aldrig drömma om att titta på dansbandsjakten, men tycke och smak är lyckligtvis olika. Loulou har en fantastisk röst, men det är säkert inte det sista vi hört av henne. Och "Bertil" här, hur gammal kan han vara? Lika bra att låta sådana löjliga kommentarer stå kvar. Ha en skön lördagkväll allesammans!

  SvaraRadera
 17. Klaus-Peter: Ja, jag har läst alla dina tidigare recensioner. De har varit mycket träffsäkra och underhållande. Kanon. Jag ser fram emot resten.

  Vad spännande att du kanske recenserar Heja Abbe också. Men lite nervöst...

  SvaraRadera
 18. PRECIS vad jag tänkte! Loulou sjöng jättevackert, och Robin sjöng otroligt oinspirerande...

  SvaraRadera
 19. Precis min åsikt! Hon har störtskön röst och Robin B är helt och hållet ocharmig.

  SvaraRadera
 20. ja jag verkligen tokskiter i idol men till och med jag reagerade på att hon åkte ut. vaffan. den enda värd att vinna liksom.

  SvaraRadera
 21. Håller med! Hon va bra!! Ut med Robin B..

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.