Öronmärkt.

21:42

Fan. Nu har jag feber igen. Den där jäkla halsonda förkylningen har kommit och gått i tre veckor nu. Men det är inte därför jag har feber nu. Nej, jag har åkt på någonting väldigt märkligt, men förbannat smärtsamt.

Mitt öra är inflammerat. Och då snackar jag inte det där vanliga inne i örat som man får då och då, utan själva ytterörat, alltså den delen som sitter utanpå huvudet. Den där skrynkliga broskkrumeluren som sticker ut på sidorna, som man hänger glasögonen på. Den är öm, svullen, röd och glödhet. Och inte bara den faktiskt, utan hela vänster sida av huvudet. Det gör jävligt ont för att tala klartext.

Kom nyss hem från akuten med en ny kur antibiotika, så nu är det bara att hålla tummarna för att det hjälper. Och hoppas att storebror inte kommer tassande i natt och vispar till mig över vänsterörat.

Mycket konstigt ska man vara med om.

Andra bloggar om , , ,

4 kommentarer

 1. Oj det där låter inte kul, men låter dock som något både och min bror haft. Kommer det typ lite var också eller är det "bara" rött och svullet?

  SvaraRadera
 2. Usch, det där är inte kul! Jag hade hörselgångsinflammation som kom och gick i typ tre veckor i somras. Inte det behagligaste jag varit med om direkt. Fick allt som allt 4-5 st olika sorters droppar innan den sista till slut tog det. Sedan dess har jag inte doppat huvudet i den poolen... Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!! jag hoppas att det går över snart!

  SvaraRadera
 4. Inte läge för husmorskurer med andra ord...

  Lite läskigt också med infektion även på utsidan. Krya!

  [Men sen, en annan gång, när du bara känner att det är på G, då ska du skära smala bitar av gul lök och stoppa in i örat innan du går och lägger dig. Jag vet att det låter galet, men det finns något ämne i lök som häver en begynnande öroninflammation.]

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.