Renova – självförsörjande?

21:53

Kan någon berätta för mig varför Renova skickar två pappersfakturor, i två olika kuvert på samma gång? En för abbonemanget av mitt sopkärl med förfallodag 6 november. Och en för tömning av samma kärl med förfallodag 7 november.

Nog för att de tjänar sina pengar på återvinning, men är inte det att gå lite väl långt för att få mer sopor att hämta hos mig?

4 kommentarer

 1. Speciellt med tanke på utomhusreklamen. Ajabaja.

  SvaraRadera
 2. Aaa. Såg just att det var länkat. Men det är ändå ajabaja.

  SvaraRadera
 3. Märkligt!

  Förresten, såg att du för länge sedan sökte uttryck där ordet hjärta ingick. Om man översätter ´jag tycker om dig´ från khmer till svenska blir direktöversättningen ´jag går in i ditt hjärta´. Väldigt fint, tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Florida: Just det. Ajabaja. :-)

  Susanna: Vad fint. Pratar du Khmer?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.