Får jag lov att skryta lite, lite?

21:13

Jag har precis varit med om något mycket märkvärdigt. Åtminstone för mig. Jag har blivit recenserad.

Att bli bedömd på olika sätt är inte något nytt, det sker nästan varje dag i mitt jobb som Art Director. Av kollegor, av kunder och av konkurrenter. Och med jämna mellanrum skickar vår reklambyrå in vår alster till diverse kreativitetstävlingar. För att just bli bedömda.

Och visst har jag fått fina kommentarer tidigare om min blogg, per mejl, muntligen eller i kommentarsfälten. Och det värmer lika fantastiskt mycket varje gång. Men det här med att skriva ju är ett nyfunnet glädjeämne för mig, sedan något år tillbaka, så att få mina texter regelrätt recenserade känns nästan lite osannolikt på något vis.

Klaus-Peter "Tyskungen" Beiersdorf har sedan en dryg vecka gett sig i kast med att recensera Sveriges tio största bloggar. Ömsom hyllningar, ömsom sågningar alltihopa levererat med knivskarpa reflektioner över de olika bloggarnas storheter och svagheter. Dessutom väljer han ut ett antal "Bubblare" som han också recenserar, och det är där Heja Abbe kommer in i bilden.

Jag ska erkänna att jag blev lite nervös när Klaus-Peter berättade i en kommentar till något av mina inlägg att han tänkte ta med min blogg bland sina bubblare. Tänk om han sågar mig? Vad kommer han att skriva?

Nu vet jag.

Jag rodnar lite när jag läser hans beskrivning av Heja Abbe. Rodnar och firar med ett glas vin.

Andra bloggar om , , ,

40 kommentarer

 1. Tyskungen har satt pricken över I:et. Ta åt dig!

  SvaraRadera
 2. oj va bra sagt ! heja abbes pappa ! :)

  SvaraRadera
 3. Bär din stolthet med rak rygg!
  "Heja Abbe" är en fantastiskt bra blogg!

  SvaraRadera
 4. det gör du helt rätt i!

  SvaraRadera
 5. jag håller helt med honom. ända sedan jag började läsa din blogg för ca 3 månader sedan har jag varit fast! :)

  SvaraRadera
 6. jag håller helt med honom. ända sedan jag började läsa din blogg för ca 3 månader sedan har jag varit fast! :)

  SvaraRadera
 7. Du har all rätt att skryta och vara stolt! Din blogg är helt suverän, och betyder verkligen något. Underbart att få följa er vardag, både Abbes och storebrors. Tack.

  SvaraRadera
 8. Jag höjer ett glas med - med honungsvatten ;-). Keep up!

  SvaraRadera
 9. ABBES PAPPA: Det är jag som ska tacka.

  SvaraRadera
 10. Fira på, du skriver en underbart bra blogg som efterlämnar en känsla av glädje. Trots att det du skriver om ibland är så svårt.

  SvaraRadera
 11. Grattis till en jättefin recension!! :-)

  SvaraRadera
 12. Ett stort GRATTIS från en av dina dagliga läsare!
  Det här var du värd (och mer därtill)!!!

  Degerforstanten

  SvaraRadera
 13. Ett stort grattis från en annan numera daglig läsare!

  SvaraRadera
 14. Grattis vad jättekul och välförtjänt!

  SvaraRadera
 15. Jag lyfter mitt glas för dig kära Abbepappan! Njut! Kram!

  SvaraRadera
 16. Du har förtjänat vartenda ord!
  Heja Abbe är en av mina egna favoriter också.
  Även om kommentarerna inte kommer så ofta som jag kanske tycker att jag borde...
  Och man FÅR skryta, i det här fallet får man skryta rätt mycket.

  Ha en bra dag//M

  SvaraRadera
 17. Ja skryt, var stolt, allt stämmer, du har en fantastisk blogg. Tack för att vi får ta del av den!

  SvaraRadera
 18. Är bara att hålla med - tack för att du delar med dig, och det sätt du gör det på!

  SvaraRadera
 19. Det har du sannerligen förtjänat, din blogg är alldeles underbar!
  Jag länkade också till dig för en tid sedan men skrev inte lika bra och fint som Tyskungen. *Rodnar*.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 20. Din blogg är en av de bästa, så fira stolt du!

  SvaraRadera
 21. Vilket underbart beröm Abbepappa! Ta fram skumpan ikväll och njut. Skål!!!

  SvaraRadera
 22. Jag kom hit via Tyskungen. Vilken fin blogg du har, och vilken resa ni är med om. Du har fått en ny läsare, för jag kommer antagligen tillbaka.

  SvaraRadera
 23. Läste Tyskungens recension när jag kom till jobbet i morse (07.00) sedan dess har jag läst Heja Abbe... Nu är klockan 12.09 och den där halvdagen vi skulle jobba idag får nog förlängas med några timmar (tur att barnen inte ska hämtas förrän 15.30!)

  Tack! Och heja Abbe OCH resten av familjen...

  SvaraRadera
 24. Nu, äntligen, har jag läst hela bloggen om den härliga, varma, vackra familjen med Abbe i spetsen.

  Du skriver med sån värme och så mycket hjärta att tårarna stundom rullat ner för mina kinder. Men än mer skratt och leenden har det vart.

  Tack för att du delar med dig..

  Heja Abbe!

  SvaraRadera
 25. Jag hittade också hit via Tyskungen och har nu länkat och skrivit om dig i min egen blogg.

  Tack för att du delar med dig av er historia och för att du gjorde denna dag väldigt bra.

  Heja Abbe är min nya favorit-blogg.

  http://yesbutwhy.se

  Läs gärna den.

  SvaraRadera
 26. Hittade hit idag...och oj oj oj vilken fantastisk blogg!! Alldeles tagen blir man. Tala om att få lite perspektiv på tillvaron. Nu ska jag gå och krama min egen son länge länge...
  / L

  SvaraRadera
 27. Ett stort grattis och tack för den kunskap du sprider om 22q11. Du är ett levande bevis på att man kan göra skillnad. Var och en på sitt sätt och du på ditt alldeles fantastiska. Kanske dags att ta upp tankarna på en bok iaf? ;) Om inte annat så för dom som inte är ute på nätet på samma sätt som vi.
  Höjer mitt glas för dig ikväll =)

  SvaraRadera
 28. Faktum är att jag tycker att din blogg är bättre än att behöva ”ligga” tillsammans med topp tio på Tyskungens blogg. Ta det som en komplimang om det var otydligt. :)

  SvaraRadera
 29. För 18 månader sedan hade jag inte hört talas om 22q11-deletionssyndrom. Sedan min prins föddes så har jag läst "Heja Abbe!" varje dag. Du sprider kunskap och hopp till oss som har barn med samma diagnos men framför allt så når du ut till en bredare publik. Fortsätt att synliggöra våra guldklimpar med din underbara blogg :) Tack!

  SvaraRadera
 30. Kan inte annat än att stämma in i hyllningskören. Använde just ord som kärlek, fin och värme för att beskriva din blogg i Den Goda Bloggen där Heja Abbe naturligtvis finns med bland favoriterna! Heja Abbe!

  SvaraRadera
 31. Grattis verkligen. Även om vi inte träffats så känns det som om man vet exakt vad ni går igenom. Du visade mej att via skrivandet kunna klara av livets tunga stunder.

  SvaraRadera
 32. ...du är värd allt! Heja Abbe!

  SvaraRadera
 33. Så är det, Abbes pappa! Sug i dig!

  SvaraRadera
 34. Det är ni värda oxå!!! Så rodna på och ta ett glas till!!! :o)

  SvaraRadera
 35. Grattis. Du är värd alla fina ord. Precis så uppfattar jag också din blogg.
  /Lotta

  SvaraRadera
 36. Det han skriver stämmer helt perfekt, du ska verkligen ta åt dig! Måste säga att det känns underbart att få ta del av era liv. Jag har skrattat och gråtit så många gånger över det du skrivit! Jag blir lycklig då jag tänker på hur mycket bättre Abbe mår nu efter operationen och hur han har utvecklats under den senaste tiden.

  Kort och gott ville jag bara berätta hur lycklig din blogg gör mig. Lycka till till dig och din familj!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.